Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
6BeğenmedimŞikayet
Black_eaglE ()0BeğenmedimŞikayet
karubnur ()Bundan sonra geri çekilme mi olur üstad sizce
Black_eaglE için cevaplandı (yorumu göster)
19BeğenmedimŞikayet
Black_eaglE ()3 Hafta evvel alt yorumda hedefi vermiştik :) 593,00 Lira Hayırlı olsun.
Ek si verenlere i nat beğeni verelim ki ça tlasın biraz o kardeşlerimiz :)
1BeğenmedimŞikayet
Black_eaglE ()1 hafta evvel alt yorumda, grafik çalışması ile Gram/Altın hedefi vermiştim. Adım adım gidiyoruz. Sadece dolar da düzeltme bekliyordum, mb de ki görevden alınmalar engel oldu :) Belki de düzeltme yapsın istenmedi :) Bilemiyorum.
0BeğenmedimŞikayet
afilliyalnızlık ()Dijital paralarda bu kadar para girişi varken ons un işi zor, yükselirse dolarla yükselir hocam saygılar ytd
0BeğenmedimŞikayet
kyocera ()üstat alım için tavsiyen varmı en alt limit kaçtan alsak iyi olur
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Teşekkür ederim bende bekliyorum okuyunca bekleyim diye düşünmüştüm simdi anladım peki gümüş için düşünceniz nedir acaba
1BeğenmedimŞikayet
Black_eaglE ()@Esrarengiz0666
Alt yorumda gram da çok düzeltme bekliyorum yazmışım yanlışlıkla. Doğrusu, çok düzeltme "beklemiyorum" olacaktı, yanlışı düzelteyim.
0BeğenmedimŞikayet
Cacabey ()Burdan cıkılırmı
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Rabbim daha da iyilik guzellik versin ustad Sagolun bizler de iyiyiz sizleri gorduk daha iyi olduk
1BeğenmedimŞikayet
Black_eaglE ()Tşk ederim, saolun
Altın/Ons' bakamadım henüz, bakınca paylaşırım.
Horozigo_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Black_eaglE ()Hiç önemi yok, çok tşk ederim.
Çok şükür Allah'a bir yaramazlık yok, koşuşturmaca işte :):)
Sizler de iyisinizdir umarım.
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Evet gram mı sormuştum teşekür ederim
1BeğenmedimŞikayet
Black_eaglE ()Düzeltme derken Gramı kastediyorsanız şayet gram da çok düzeltme bekliyorum. Dolar diyorsanız şayet ilk etapta 8,80 civarları ve tutunamazsa şayet 8,50 civarlarına kadar sarkmalar olur.
Genel anlamda ise Altın/Onsun artık doların her düşüşünü tolare etmesini bekliyorum
Esrarengiz0666 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sarı_gri ()Aynı soruyu bende sormuş olayım ve tersteyiz ; ))) ama tersin düzü güzeldir degilmi
Horozigo_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Horozigo_ ()Emeğine sağlık hocam..
Kulp boyu altının ons bazında nereye kadar yükselir..
Birde gümüş ons icin yorum alabiliriz miyiz özellikle tersteyiz
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Pardon elinize sağlık cumle eksik yazildi bir önceki mesajda nasılsınız bir yaramazlık yoktur umarım
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Pardon elinize sağlık
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Eline üstad hos geldiniz
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Emeginize sağlık teşekürler peki duzeltmede kaça kadar bi düşüş olur