Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
1BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()2270 de ise duruma göre hareket ederim inşallah Hocam. Cevap yazmıştım düşmemiş
__Deniz__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Olur ederim
Aa1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Teşekkürler Hocam takipteyim o zaman. Bir şey görürsen ve aklına gelirsem hatırlatma yapmanı rica ediyorum.
2270 gelirse orada takip edip duruma göre hareket edeyim o zaman. Bu arada 2 msj a cevap yazmış oldum:)
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Teşekkürler Hocam takipteyim o zaman. Bir şey görürsen ve aklına gelirsem hatırlatma yapmanı rica ediyorum.
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Yalnız onsta 2270 var direnç orda takılabilir
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()İyi hayırlı olsun o zaman 635 üzeri kalıcı olursada 750 kadar bir alanı var cikma
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Yok aldım dediğiniz Zaman ama TL az idi. İlk alımı yaptım, 580 sonra baktım kasa boş:)
Yani durum kötü değil şimdi. 725 satıp 650 den alınca kar ettim sanmıştım geçmişte olanı. Ama düşüş çok derin oldu. Şimdi toparladım. Taşıma maliyeti ile az biraz daha borçlu bana:)).
Zaten tavsiyen olmasa ben daha çok beklerdim. Bir iki ay daha
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Sen soruyodun kaçtan alınır diye bende 580 560 540 diye topla demiştim bende seni aldi zannettim
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Yok zararkes yaptığımda elimdekileri hep çıktım. 580 alımı yaptım doğru. Ancak öncekilerin ortalaması yüksekti. Fazla olmasa da borcu var aslında. En son 625 de sattım biraz. Şu anda elimde yine var bekliyorum. 635, 650, 680 bu fiyatlardan parça çıkacağım inşallah. Tabi tutarsa. Düşerse de ekleme yapacak durumdayım. Önceden full paladyum ve gümüş vardı. Şimdi hareket alanım var. Ama paladan uzak durmak gerekli çünkü huysuz biraz:). İyice emin olmadan işlem acmam artık
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()ıyıde sen 540 560 580 dıye toplamıstın nasıl zararı cıkaramadın .]
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Anladım inşallah atar artık. Bir iki al sat yaptım, ancak hâlâ bana borcu var:)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()635 uzerıne kalıcı atmalı dusen trendı kırması ıcın
1BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Hocam çok teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()@Aa1 yakından boyle gorunuyo