Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()İyi sabahlar burada isim veremiyoruz malesef sayfa kuralları gereği reklama giriyor
Münir için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Münir ()İyi sabahlar hocam bi takipçinizım
Abicim gümüş takibi için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz
Lütfen
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Rica ederim ben teşekkür ederim değerli kardeşim sayın @Orkide07
Orkide07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Al_Işık ()Amin. Ecmain.
Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Orkide07 ()Emeğinize sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
_eren_erkam ()Sorma ya. Otobüste giderken dikkatimi çekti. Aldım sattım yorumları olmayınca. Renkli bir insan. Sitenin şımarık oğlu:) bagirmasin bu sefer
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Birde sen kendini yakma... bağırma bağırma sakinnn relaxx burda kal, bizimle kal.
Şarkı sözü gibi oldu:))
Big_actor için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Big_actor ()Abowww; )))
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Yaa dimi:))) direk bağırıyor alın beni diyeee; ))
_eren_erkam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_eren_erkam ()Bide rahat dursa:)
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Rica ederim ben teşekkür ederim değerli kardeşim saygılar sevgiler bereketli bol kazançlar dilerim sağlıkla inşallah
Al_Işık için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Rica ederim değerli kardeşim bereketli bol kazançlar dilerim sağlıkla inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Maalesef önümüz irili ufaklı mayın tarlası:(bu etap zor
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Rica ederim değerli kardeşim bereketli bol kazançlar dilerim
Hummad için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Teşekkür ederim güzel insan değerli bilgiler için inşallah devamını bekliyoruz kısa zaman diliminde üçüncü ziyareti kıramadı bir türlü bu bölgeyi. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Profil yakıyor:))
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Günaydın güzel insan. Ayrıca şimdiki görüntüye göre tüm zaman dilimlerinde günlük 4h 1h RSI de gözü yukarı dikmiş vaziyette. Ytd. İzliyoruz
1BeğenmedimŞikayet
Hummad ()Emeğinize sağlık üstadım
0BeğenmedimŞikayet
Big_actor ()Elinize emeğinize sağlık dostum
1BeğenmedimŞikayet
Al_Işık ()Eline sağlık hocam. Teşekkürler.
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Çok teşekkür ederim Allah razı olsun güzel insan cümlemizin inşallah
Kün_ve_yekün_ için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Dikkat ederseniz değerli kardeşim grafikte yakın zamanda 6.58 iki kez iğne atıp dönmüştü bugün üçüncü kez o bölgede bu bölge üzeri ısrarcı olması olumludur. diliyorum bu bölge üzerine atıp asıl önemli nokta 6.65 bölgesine gelirse oradada böyle ısrarcı olması yönünde. ytd
teneketrampet için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kün_ve_yekün_ ()Eline emeğine yüreğine sağlık üstadım her şey gönlünüzce olsun inşallah amin
1BeğenmedimŞikayet
teneketrampet ()Teşekkürler hocam moral oldu bu grafik.