Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (27)
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()24.87 de cıs dedi
Varabey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()24.87 kırabilirse 26.43 e kadar izin verirler kıramaz ise yön aşagı olur ytd
Horozigo_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Horozigo_ ()24.87 - 26 63 arasında mi hareket eder bir süre yoksa dirence gelip döner mi
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Ya 24.87 yada 26.43 ytd
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Fiyat 22.19 un üzeinde kaldıgı müddetçe 24.87 ile 26.63 aralıgına toriye ve varsayıma göre gitmek zorundadır ytd
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Yanlış yazmışım 23.83 ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()22.83 ün üstünde kalıcılık yeterli ytd
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Merkeziyetli ekonomik sistemlerde herzaman kartlar dagıtan tarafından toplanır dostum kural bu ytd
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Eyvallah dostum teşekkür ederim evet sanki feykten bir şeyler yapıyor ikizin:) bakalım ne olacak rasyo obo mu yapacak dxy düzeltme yaparsa olabilir! altın onsun gözü toprağa bakıyor! gümüş ons tehlikeli sularda geziyor şimdilik! hergün,21.39 dalgasının bir alt desteğini yokluyor görünüyor şimdilik yarın sıra zaten fibo 22.8x de... ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()22.8 düşerse ve kırı olursa hedef satış açım noktası olur sn periyot ya dxy düzeltmeye girer yada sonuç kesinleşir ytd
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Durum o kadar vahim mi yav?
Dostum nasılsın?
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()22.80 güney target 21.53 ytd
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Teşekkür ederim hocam hayırlı geceler bereketli kazançlar dilerim:)
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Evet sn ravza
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Elinize emeğinize sağlık hocam 21.34'ün üstü 26.43'e kadar bir yükseliş mi bekliyorsunuz?
0BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Teşekkür ederim cevap içinde kardeşim bozdurmak zorundayım ev aldım parasını ödemem gerek engeç haftaya salı günü
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sn adaist0134 bana kalsa 24.87 bekliyorum 10 gün içinde lakin usd ye baglı durumları kestirmek zor zararkese karşı oldugum için tavsiyede bulunamam ytd
Adaist0134 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Bünyamin bey sizce bu hafta gümüş ne yapar cuma günü çıkmak zorundayım ortalamam 7.63 cevap verirseniz sevinirim
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Ben tşkr ederim sn hay hacamat
Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Teşekkürler sayın Bünyamin bey
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Ben TL ile alım yapıyorum ustam dolar ile alanlar için sorun yok dolar salmıyor baksana belki yarın salar sanayi üretim verisi var
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sn sinmaz atasözü şöyle dal sarkar kartal kalkar kartal kalkar dal sarkar emtia paritede temel usd ve gümüşü parite yapmaktır ytd
Sinmaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Ben tşkr ederim sn invicible lion hocam
Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sn hay hacamat kırmızı bölge işaretli muhtemelen 21.34 ün üstünde kaldıgı müddetçe 24.87 ile 26.43 arasında bir noktaya kadar çıkar ytd
Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Alım bekliyorum üstat ons durum nedir doların salmasını bekliyorum bugün salıcak diye almadım 6.48 den oysa yakalamıştım
1BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Bünyamin bey. 21.34 üzerinde 31 e mi gidiyor bu grafik?
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Emeğinize sağlık değerli üstadım