Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0428 00:32:16
EUR 36.0502 00:32:16
USD 34.5492 00:32:16
ALTIN ONS $2708.7450 00:32:16

Konu: Resme buradan Bakarsak

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş

Resme buradan bakarsak sanki biraz geri çekilsem de yukarı gideceğim az kaldı diyor.

Yorumlar (17)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Ben usd kullanmadığım için parite yapmıyorum Tl ye geçip tekrar gümüş Japon NOK AUD düşmesi durumunda da CAD alır birbirine geçerim bu sene çapraz yapamadım Altın ons 1550 civarına inerse de ilk defa altın alabilirim.

Kün_ve_yekün_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kün_ve_yekün_ ()

Şimdi yine, 0,747* ve 0,7550 de emirler var gelirse usd alır, inerse alttaki 0,71- 0,69 lar var hayırlısı inşallah

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Kün_ve_yekün_ ()

Üstad bende usd 8,28 indiğinde 8,32 den full geçtim, parça parça usd yi satarak son 2K 8,85 den gitti, full gümüş e geçtim, 7,5k gümüşum al sat ile 8,300k oldu, cuma günkü veriye göre talimat girdim, 0,742* den 2,5 K usd ye parite emir çalıştı, bakalım hayat devam ediyor hayırlı si inşallah

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

En büyük problem durumumuz farklı ben terste değilim parçamı feda edip çıkış yapıyorum geri döndüğünde en az çıktığımı ve hatta bazen kat kat fazlasını giriyorum. Yükselmeye devam etse de ben maliyetimi düşürmüş elimdeki gümüş oranını da biraz azaltmış oluyorum.
Duruma göre taktik değiştiriyorum şu ara azar azar çok parçalı çıkış ve giriş.
Çıkışların ortalaması/1,002 altına inince de geri girebiliyorum ya da duruma göre her parçamın altına düşüşte de her parçayı ayrı değerlendirerek te girebiliyorum.
Hedefim hem maliyet düşürmek hem de elimdeki gümüş oranımı artırmak. Genede inşaallah çıkış yaparsam yazarım ama çok parçalı ve azar azar çıkıyorum. Eğer 23,032 yi kısa sürede kırarsa geri çekilmeden 24,037 ye kadar da devam etme ihtimali yüksek onun için yukarı doğru çok parçalı çıkarsak ya çıkış ortalaması üzerinden veya yakaladığımız parçaları gir çık yaparak kurtarır diğer parçayı da yanına çekebiliriz ben bu taktiği bayağı bir zamandır ara ara uygularım.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

İsminizin altında profil ayarları yazıyor oraya tıklayın sonra da sol üstte yorumlarınızı puanlamaya kapatmak için tıklayın yazıyor oraya tıklayın.

olwayslose için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kün_ve_yekün_ ()

Düşmez kalkmaz bir Allah gerisi teferruat hepimiz acemiyiz..

0BeğenmedimŞikayet

Kün_ve_yekün_ ()

Buralarda devam ederse sabah saatlerinde bizim ve Avrupa açılmadan 1K, 1K usd ve gümüş çıka bilirim, siz satış yaptınız da rica etsem etiketler misiniz bütün sorumluluk bana ait, 7,4* dan tersdeyim daha bir Allah'ın kulu diyemezki siz bana tersde bıraktırdın diye yorum yaptın. Demem bu işi yapıyor san acisina tatlısı na katlanacak sin ben öyle düşünüyorum..

0BeğenmedimŞikayet

olwayslose ()

Sağolun, ben bilerek kapatmadim da, açmayı beceremedim, tarif ettiler buradan arkadaşlar fakat göremedim açma/kapama sekmesini:)

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Ben acemiyim bu sebeple benim yüzümden birileri zarara uğrayacak korkusunu taşıyorum. Yanılma ihtimalim her zaman var.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Lıke vereyim sayfayı meşgul etmeyim dedim ama puanlamaya kapatmışsınız geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederim

olwayslose için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kün_ve_yekün_ ()

Siz grafik ve verileri takip edip ona göre hareket ediyor sunuz, bende sizin gibi değerli hocalarımızın ytd. olmadan verdikleri tüyoları baz alarak alım satım yapmaya çalışıyorum oda çok zor olur..

0BeğenmedimŞikayet

olwayslose ()

Ben baktım buna, ellerinize sağlık, sağolun...

0BeğenmedimŞikayet

Kün_ve_yekün_ ()

Avustralya ya inşallah çin de destek verirse 6,63* tekrar yana bilir. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Bende parça çıkış yapmadım bekliyorum.

0BeğenmedimŞikayet

Kün_ve_yekün_ ()

2K kadar çıkıp alttan alayım diyorum elim gitmiyor, 6,50* den tam satıyor dum vazgeçtim

1BeğenmedimŞikayet

Kün_ve_yekün_ ()

Eline emeğine yüreğine sağlık üstadım

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Bu da yeni çıktı grafik eksik görüntüleniyor bakan varsa ikisine de bakıp dönüş yapabilir mi. Alt grafik ve bu.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum