Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Evet içerdeyiz hocam
Gececi_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gececi_ ()Hocam devam mı ? Devamdayım bende
Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
veterhan ()Kaçırmışım kardeşim kısmet. Ama elimde celr vardı. İyi yükseldi. Teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
depozitosuz ()spot tan aldım günlük yönetim ücreti ni çözemedim. bakalm neler olacak
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Hiç almadım bilmiyorum inanın. Ama vadelide saatlik kesinti oluyor
depozitosuz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Kar varken çıkmaz gerekirdi hocam.
kuro için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
depozitosuz ()down hesapların yönetim ücretleri 100 doları baz alırsak günlük 1 dolar kesinti mi?
0BeğenmedimŞikayet
kuro ()@Luciferr01 usta iotx diye bir coin ne olur sence bu saçma coin girdik bir hata yaptık?
4BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Dünde 3 ürün vermiştim AUTO CELR YFI diye maşallah hepsi yüzde ondan fazla yaptı bugün
veterhan için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()1.40 civarı ana hedeftir hocam. WAN
veterhan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kral_X ()Sagol usta. Allah sizden razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
veterhan ()Üstadım nerelerdesin:) bende benzer soru yazmıştım. Kısa vade 1-2 önerin tahmini satış rakamları le varmı alabileceğimiz?
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Aldım hedefi Teşekkürler hocam:) shıbadan çıktığım parayla giricem düştü shıba ama tekrar girmeye korktum wan daha mantıklı sanki
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Emir kaç girelim hocam?
2BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()1.40 üzeri
Gececi_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gececi_ ()Hedef kaç hocam?
0BeğenmedimŞikayet
çelikkkkk ()Hedef kaç hocam. Aldım biraz da. 1.32 çok mu olur hedef için usdt olarak.
0BeğenmedimŞikayet
39umit ()Hedefiniz nedir kısa vadede wan
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Kısa vade wan olabilir
MMS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Evet hocam. kısa vade içinde wan eklenebilir
Kral_X için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kral_X ()Usta merhaba eski sepet kava rose hbar ftt neo celr flm bunlardı dimi.
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Hocam elinize sağlık varmı önerin ytd olarak?