Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
Kimimbenki ()Hocam kan ve idrar tahlili verdinizmi?
__Deniz__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Ooo neler neler yaptım artık sadece ağrı kesici kullanıyorum başka bişey yapmıyorum
Kimimbenki için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kimimbenki ()Kekik, lavanta, ada çayı karışımı çayı tüketin isterseniz içine biraz kuşburnu, ıhlamur, kiraz sapı ve mısır püskülü'de atıp içebilirsiniz. Mesir macunu toz karışımı içine polen ile toz propolis takviye edin bu karışımı yapın ister çayını için ister toz olarak yada pekmez- bal karışımı macun yapıp tüketin. Ellah şifa versin.
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Gribal rahatsızlık biraz ağır geçiriyorum iki haftadır cekiyom
Kimimbenki için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Bilmiyorum ne zaman
derbeder1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
derbeder1 ()herhalde bi yerleri KIRDI
derbeder1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
derbeder1 ()veriler simdimi
0BeğenmedimŞikayet
Kimimbenki ()Hocam tam olarak neyin var şikayetin ne ciddi ciddi
0BeğenmedimŞikayet
muz69 ()sitede kim varki. ALLAHiçin.
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()İnşallah arkadaşım
ÖMER1532 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Nefesi kuvvetli hoca bulalım :) hastalıktan solum cikmiyo benim :)
muz69 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÖMER1532 ()Tabi tdi bozmazsa inşallah. Hayırlısı
0BeğenmedimŞikayet
ÖMER1532 ()Hocam aynı kulp formasyonunuda bende bulmuştum. inşallah gerçekleşir.
0BeğenmedimŞikayet
muz69 ()hocam üfleyinde çalşsın, gına geldi.