Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
1BeğenmedimŞikayet
koc24 ()Teşekkürler hocam
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
YENİ_BTC ()Tşk ederim hocam saolun
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()RVN haftalık grafik akışında şuan pozitif bir görünüme sahiptir ve en önemli destek 0.0927$ ve 0.0904$ seviyelerinde ki haftalık HO seviyeleridir.. Günlük görünümde ise şuan en önemli destek 0.103$ civarı seviyesindedir ve yukarı yönde ise önemli dirençler mevcut ve bu dirençler ise 0.11604$ ve 0.12010$ seviyelerine tekabül ediyor olduğudur.. Bu seviyelerin üstünfr net günlük ve başarılı kapanışlar ve tutunmalar 0.13693$-0.16678$-0.17798$ seviyelerine doğru gitmesi ve 0.17798$'in üstünde kapanışlar yapması durumunda ise adım adım düzeltme yapa yapa 0.19650$-0.20417$-0.23891$-0.26490$ ve Şubat ayında test ettiği zirvesi 0.29293$'a doğru gitmesi şeklinde olacaktır.. RVN biraz ağır koindir arkadan gelmeyi sever günlük görünümde ki direnç seviyelerinin üstünde kapanışlar yaparsa yoluna devam etmesi beklenilebilir..
YENİ_BTC için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
YENİ_BTC ()Hocam günaydın rvn hakkında bi yorumunuz varmı
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()LUNA ile ilgili profilimde grafik ve analiz mevcuttur ve güncelliğini hala koruyor olduğudur ve incelemenizi tavsiye ederim.. Yeni ATH seviyesi olarak 49.54$ seviyesini test etmiş ve 45.01$'in üstünde kalıcı olursa 49.54$'in kırılması ve yoluna devam etmesi şeklinde beklenilebilir..
koc24 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
koc24 ()Hocam sorunuzu geç gördüm luna için sormuştum
1BeğenmedimŞikayet
Yaniyurkk ()Teşekkürler hocam
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Bugün EOS ile ilgili bilgiler paylaştım profilden inceleyebilirsiniz..
atmetmuti için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()ENJ/USDT haftalık MA20 1.61$ seviyesinin üstünde kaldığı sürece olumlu/pozitif yukarı yönlü seyrin devamı niteliğinde olması şeklinde beklenilebilir.. Günlük görünümde şuan en önemli destek 1.50$'dir ve 1.70$ ve 1.77$'da günlük dirençler sözkonusu ve bu seviyelerin üstünde kapanışlar yapması durumunda adım adım 1.982$ ve 30 Ağustos'ta test edilen 2.318$ ve adım adım 2.753$-3.301$ ve düzeltme yapa yapa Nisan'da test edilen 4$'a doğru gitmesi şeklinde beklenilebilir.. 4$'dan sonra yeni ATH seviyeleri beklenilebilir gelince yeniden değerlendirmek gerekir..
Yaniyurkk için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
atmetmuti ()Hoczm emeklerin için teşekkürler sürekli takip ediyorum rica etsem eos yorumu alabilir miyim sizden teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
Umut2121 ()Tşkler hocam
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Günlükte günlük MA20 seviyesi % 42 altında gün kapanışları yaparsa yavaş yavaş altlara para akışı daha da hizlanabilir ve BTC. Dominans düşebilir.. Şuan günlükte % 42'nin üstünde kaldıkça BTC pozitif durumunu sürdürmeye devam eder..
Umut2121 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Umut2121 ()Domi 40 altına dustugunde mi...
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Hangisinde LUNA'da mi BTC'de mi? ..
koc24 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Öncelik gövde gösterisi BTC'de daha sonrasında ise BTC yataya bağlarsa altkoinlerin bir nebze yükseliş sergilemesi sözkonusu olacaktır.. İstisnalar tabii ki arada illa ki olacaktır, olmalıdır, sırası olan yürür BTC'de günlük MA20 BTC. Dominans altında kapanışlar yaparsa altkoinlerde daha hızlı yükselişler sözkonusu olur..
Sinmaz için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
koc24 ()teşekkürler hocam çıkış zamanı mı sizce düzeltme gelir mi
1BeğenmedimŞikayet
Yaniyurkk ()Hocam enj koin uzun vade ne olur
1BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Btc ye geçsek ne yapsak btc önce yürüyecek öyle gözüküyor
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()LUNA'yi değerlendirenler olmuştur umarım..