Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Rica ederim ben teşekkür ederim
__Deniz__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Teşekkür ederim
Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lale_ ()Alt yorumları okumadınız sanırım.
Düzeltme yapıyorum. Gümüşle ilgili herhangi bir öngörü sunmadım
Arbede37 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Ben temel analize göre yön bulacağını düşünüyorum 2-3 aydır bu şekilde buraya yukarı gider aşağı gider desemde birşey değişmez yani. Emeğinize sağlık değerli kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()tesekkur ederım
Onursal5701 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gorkemmmmm ()onur hocam ağzından bal damlıyor maşallah ve inşallah diyelim hayırlı cumalar.
Onursal5701 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Arbede37 ()Anyen dayı gibi konuşmaya başladım satalımmı yani
Lale_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Ben bu sorunuza grafiklerimde formasyon hedeflerim ile cevap veriyorum. Yukarı doğru hareket tarafındayım. Özellikle şu temel haberlerin önümüzdeki günlerde son bulacağını ve piyasanın artık gerçeklere odaklanıp spekülatif hareketler ile düşürülen özellikle gümüş emtiasının üstündeki baskı kalkacak ve silikon yastık üstüne yapılan bası sonucu ezilen yastığın tekrar normale döneceğini düşünüyorum.
1BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()tesekkur ederım
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lale_ ()Düzeltme 6,10 olacak.. (Anlamışsınızdır da ben yine yazayım)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()herkesın fıkrını almak ıstedım suan sayfada aktıf olan.. herkesın teknıgı farklı sonucta benım gormedım bırseyı gorebılırler..
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Suan gider gibi o zaman gider gelir gibi diyeyim yada
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Yukarı gitme ihtimalini daha fazla diye düşünüyorum, Bunu sanırım yarın göreceğiz, tabi yanılabilirim de gaybı ancak Allah bilir.
6 TL ve aşağıya gelebilmesi için Doların sert bir şekilde aşağı çakılması lazım.
0BeğenmedimŞikayet
Lale_ ()Ya sizin gibi değerli bulduğum isimler terste bırakanın (Onursalın) neyine soru soruyor hala çözebilmiş değilim. Öngörüsü 7,80'lerde 8-9-10-12 tl rakamlarından biriydi. Daha dün 7,10'lara gelmişken, bu kişinin öngörülerine hala güvenilmesini garipsiyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Ekonomikss ()Emeğinize sağlık. herşey çok acik
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()nereye gıdecekse cabucak gıtsın gelsın sabrımız kalmadı .]
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()@Invincible_lion @REŞAT12 @Onursal5701 @Murat5635 @NİLSUDE aklıma gelmeyen dıger hocalarda yorum yapsın.. bu ons ne yone gıdecek.. uyelerımızın sorusu 6 lıra assası gelır mı.
0BeğenmedimŞikayet
Lale_ ()Gideceği yöne salına salına mı gidecek? Yoksa fişek veya şelale şeklinde mi?