Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1055 05:37:57
EUR 42.0212 05:37:57
USD 37.9801 05:37:57
ALTIN ONS $3097.6850 05:37:57

Grafiği gönderen: Manga

günlük macd yukarı kestiği halde birileri zorla aşağı çevir miş ya blok satış yada biri bişey söylemiştir.

yani buna ne yapabiliriz yukarı kasan bir gösterge aniden aşağı dönüyor

Yorumlar (15)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Gzdee ()

offf odun atesı dedın ya gozumun onune koy ekmeğıyle tıngırdayan kuru geldı, cok sanslısın :)

Manga için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Manga ()

inanın düşeceği belliydide ihtimal vermiyorduk

Gzdee için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Manga ()

demli değilde iyi demlenmiş çay var. Köy burası odun semaverinde demlenmiş imkan olsa çay ne ki senin canın sağolsun.

1BeğenmedimŞikayet

Gzdee ()

bıle bıle basıt hatalara takıldım olan oldu varsa bır demlı cayda ben alırım :)

1BeğenmedimŞikayet

Gzdee ()

bünye alıştı artık guluyorum :)

0BeğenmedimŞikayet

Manga ()

bozma moralni sağlık olsun

1BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

ben 7,05 e giderkende sert düşecek 6,45 seviyelerine düşerse şaşmayın dedim zararkes yaptım, düştü yani verilerle alakalı bir durum grafikler, bugünkü petrol verisi kötü geldi onslere yarıyor ama konut satışları abd ye iyi gelmiş oda onsleri düşürdü :) birde bugün fed başkanı konuşacağından oda o düşüşün bahanesi oldu. Grafiğe göre şimdi üste çıkmayı deneyecek bakalım altın az toparlarsa gümüşte toparlar ytd

0BeğenmedimŞikayet

Manga ()

eyvallah dostum

By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Manga ()

şimdi ne desek boş bu kadar biliyordunda neden söylemedin derler adama

2BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

dostum bak şimdi grafik şöyle işliyor genel olarak her zaman böyle olmaz ama ben kendi analizme göre açıklayım, diyelim aylık grafikte uzun vadede düşüş var, haftalıkda düşüşe geçerse kademeli düşüş oluyor, haftalık yükselişte ise aylık düşüş o grafik tepe yapana kadar durabiliyor ama tepeden sonra tekrar aylık düşüşe devam ediyor gibi... bu her alt grafik için geçerlidir, kısa al sat yapanda atıyorum günlük grafik ile 4 saatlik üzerinden alım satıma bakabilir, bu şekilde alanlarında şuna dikkat etmesi lazım altın ons toparlayamıyorsa almamalı, altın ons toparlarsa alım yapılmalı altın 4 saatlikte belirli bir seviyede kalmayı başarabilirse gümüş üste atıyor, kalamazsa altın gümüşün düşmeden önce habercisi oluyor ytd

0BeğenmedimŞikayet

Manga ()

yalnız şöyle birşey var bu harekettende bir ders çıkardım. önce ürünün yönüne bakmak gerekmiş nuzun vade yönüne.

1BeğenmedimŞikayet

Manga ()

dostum ben sizin dediklerinizi anlıyor ve görüyorum. fakat ihtimal vermiyodum

mesela gümüş şuana kadar 2/3 düştü sizin dediğiniz yerin gelmesi için 1 daha düşmeli. 3 düşüşün 2. sini yaptı 1 düşüş kaldı.
yani şuanda haftalık düşüşteyiz 2. kademesi bitti 1 kademe kaldı.

ya birde aylık düşüş yapmaya kalkarsa aylık düşüşün 1. kademesindeyiz yani 2 kademe düşüşü daha var.

inşallah yazdıklarımı anlatabilmişimdir. cümle düşüklüğüm olabilir.
saygılar

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Dün sana söyledim bu konu tek grafikle olmaz, olay aylık ve haftalık hatta günlük grafik seviyeleriyle alakalı, bunlar düşüş gösterdikçe çıkışlar geçici olur tekrar düşüş devam edebilir ytd

0BeğenmedimŞikayet

YUSUF_ENES16 ()

Birileri bizi fena harcadı

1BeğenmedimŞikayet

Gzdee ()

doyamadılar satmalara

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum