Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 11:56:16
EUR 35.9598 11:56:16
USD 34.5492 11:56:16
ALTIN ONS $2717.4500 11:56:16

Konu: Gümüş neden düştü?

⭐⭐Onursal5701 ()
Gümüş

Dün Altın ons daha düşük olduğunda gümüş ons ve gümüş gram 6,42lerde idi ama şimdi altın ons yükseldi de bu nalet gümüş neden düştü? Diye soranlar var ise, işte bu grafik hep sebep oluyor. Rasyo grafiği. Dün 76,99 a değmiş fakat burada direnci kıramamış ve yukarı çıktı. Bu rasyo grafiğinde elinde gümüş olanlar kırmızı mumları severler. Tek kırmızı görmeyi istediğimiz grafik budur. Şimdi bu grafikte iki önemli seçenek sundum sizlere. Günlük mumlardan oluşuyor. Siyah yatay çizgilerin karşılığına gelen rakamlar takriben 5 Ekim tarihine kadar formasyon sonucu olarak karşımıza çıkabilir. O alçalan üçgen, flamanın çizgilerinin dışına hangi taraftan çıkış yapacak, alttan çıkış yapar ise bizim için iyi. ytd

Yorumlar (10)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Gayret1 ()

Ben sizin iyi niyetli oldugunuzu zarardakilere teselli olarak paylaştıgınızı dilegetirmiştim

Onursal5701 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Onursal5701 ()

@Gayret1 bak alt grafik:(

0BeğenmedimŞikayet

Ferzan01 ()

Çok önemli değil hocam. insanlar da akıl denen bir şey var arkadaş bu yönde kullanmayı tercih etmiş rahatsız olanlara gelsin sıkı takipçisiyim (onursal5701) sayfaya size yazılan eleştiriler yüzünden dahil olmak istedim evet yanildiginiz zamanda oldu fakat anlayamadugim bir çok öngörünuz tutuyor neden onları görmüyorlar. onursal hocam sadece parasinin değerini korumaya ve artırmaya çalışan biri yani bizim gibi bir insan Allah razı olsun ücretsiz bizde faydalanıyoruz. (not)müneccim değil:))

7BeğenmedimŞikayet

Onursal5701 ()

Hem like silinmiş hem dizlayk verilmiş size de. Bu kadar kindarbir kişi ile aynı sayfada bulunmaktan nefret ediyorum artık. İnsan oğlu senin başka işin yok mu, bana yazan, teşekkür eden kişileri takip edip onlara dizlike atarak ne kazanıyorsun eline ne geçiyor. Paran yok anlaşılan yoksa o paran ile uğraşır ve böyle boş işlerle zaman ayırmazdın.

Ferzan01 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Onursal5701 ()

Şimdi üstte ilk yayınladığım günlük grafikte ki flama formasyonuna ek olarak destekliyici tobo ters omuz baş omuz formasyonu da ekleyeyim rasyo grafiğinde 4 saatlik mumlar bakarak. Bu formasyonun sonucu olumlu oluşur ise yukarı yönlü yükseliş beklenir baş tepe noktası ile boyun çizgisi arasında ki fark kadar. Bu fark ortalama 79,70 seviyesine kadar tekabül etmekte. Tam karar o seviyede belli olabilir.

-1BeğenmedimŞikayet

Çakıltaş ()

Teşekkür ederim inceliğiniz için Siz rahat olun lütfen. Bu durumu çok yadırgamakla beraber artık yapan kişiye el insaf diyor ve acil şifalar diliyorum

2BeğenmedimŞikayet

Ferzan01 ()

Emeğinize sağlık takipteyiz hocam

5BeğenmedimŞikayet

Onursal5701 ()

Gördüğümü belli etmek için like verdim ama anında silinmiş biri dislayk atmış. Bana olumlu yazılan herşeye alerjisi olan birileri var.

Çakıltaş için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Çakıltaş ()

Umalım ki alttan çıkış yapsın. Elinize sağlık tşklr.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum