Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
Metince_ ()Bende aynisini soyledim ya 6 tl ye duş yada 7 tl ol. Nedir bu eziyet
®RiSK için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Metince_ ()Gumus gittim büyüculere sordum, 6.21 6.51 arasi gidip gelecek dedi :) ne kadar boyle surecek dedim cevap vermedi :)
0BeğenmedimŞikayet
®RiSK ()Geleckse gelsin gelmiyorsa ciksin nedir bu yilan hikayesine dondu :)
Metince_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
®RiSK ()Wayy seni uyanik hic seste vermiyor :)
Metince_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Metince_ ()Bende 6.30 altini sabahtan beri bekliyorum başında nobet tuttum gelmedi :)
0BeğenmedimŞikayet
®RiSK ()Tamam zaten elimdeki nakitle almiyorum yukardan bir kismini bozdum bari gunisun gramini artirayim biraz
_delioglan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()Abd yi bir görelim bakalim.
0BeğenmedimŞikayet
®RiSK ()Assagi gelecek gibiydi o yuzden beklim dedim kacti yine aman yeterki o kacsin hocam sorun yok :)
0BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()Ya sende bir kaç kuruş arama.
0BeğenmedimŞikayet
®RiSK ()6.30 alti gelsin alicam dedim bak yine yapti sakasini :)
1BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()Tamam hocam cok tsk ederim.
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Ons aşağıya kur yukarıya çekiyor kur daha baskın gelirse inmez ama kur gevşer se 478 'e kadar inebilme ihtimali de unutulmamalı
0BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()Tşk ederim tl bir miktar tut elinde düşerse tercih senin.
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Hayırlı olsun ben bir gram alamıyorum TL var elimde az duruyor.
0BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()488 gelirse bir parça daha alacağım üstadım.