Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()Hocam, daha önce MuratR Aslanoğlu ve Tuncer Şengöz grafiklerini takip ediyordum. Şimdi bıraktım. Orta ve uzun vadede güzel çalışmaları var fakat her teknikçi gibi iki tarafı da gösterdiğinden biraz kafa karıştırıyor. Tek tarafa yüklenip yanılmayı ya da az yanılmayı tercih ediyorum bu aralar :) TL'nin hızına yetişemiyoruz. Bir haber ile teknik falan bırakmıyor.
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Hocam her dönem elde dolar tutuyoruz bir gecede neler olabileceğini neleri değişeceğini biliyoruz
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Tamam bekleyelim bakalım yarın 9 ve 15.30 da L. sahin ve kavcioglu konuşması sonrası burdan 9.30 çıkarsa napıcaz hocam almadık ya kırarsa diye
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Yok kırılmadı
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()82 altı 65 75 kanali anladım ama henüz 82 yi kırdı mı altında epey eylendi 4 saat olmadı sanırım
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Grafiklerde sarı ile işaretledim fibo amca bir çekilme olursa buraya kadar diyor
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Nereye kadar gevseyebilir hocam 8.82 direnç olursa 20 kuruş mu 10 kuruş mu bant aralığı teşekkür ederim
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Hocam size söyleyeceğimiz herşey yatırım tavsiyesine girer sadece şunu soylebiliriz
Grafiklerden göstergelerden bir düzeletme dalgası gelebileceği yönünde sinyal var ve bundan simdilik tam olarak emin değiliz sadece fiyatların ilerleyişinden bir düzeltme gelebileceğini düşünüyoruz onun için alın satın tutun diyemeyiz
Ben 8.82 altında kapanış yaparsa gelebilir diyorum yanilabilirim
Yatırımda kullanılmaz tavsiye içermez
0BeğenmedimŞikayet
HepBildi ()Öncelikli Hedef 9.24 olarak gözükmektedir. YTD.
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()65 70 aralığına düşüş bekliyor musunuz bu inişte hocam talimat verdim iptal edicem 8.78 den
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Hocam dolar TL Elliot yapısı ilerleyişinde Tuncer sengoz hocanın yorumlarını grafiklerini okuyup incelemenizi tavsiye ederim
sorumsuz için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Elinizde sağlık hocam
1BeğenmedimŞikayet
bessy ()Teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()Grafiği çizene göre :) A'dan (8.68) döner sonra B ve C gider. Fakat gerçekte ne olur bilinmez. Varsayımsal ve iddialı rakamlar.
bessy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
bessy ()Grafiğe göre 8,60 tan mı,8,68 den mi döner? bu grafik okuma konusunda yeniyim :) teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Senaralist12 ()8.68 döner
1BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()Alt yorum grafiğin 1S halidir. ytd
0BeğenmedimŞikayet
karambahtıkaram ()Sn@celik2119 bey; gününüz aydın olsun, size ve tüm arkadaşlara güzel bir hafta sonu diliyorum, saygılar.
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Elinize sağlık.
1BeğenmedimŞikayet
Erişim ()Eline sağlık kardeşim