Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
1BeğenmedimŞikayet
Elifada44 ()Elinize emeğinize yüreğinize sağlık olsun hocam. Çok çok teşekkür ederim. Bu kadar uzun açıklama yapmanız beni mahçup etti. Sağ olun var olun. Kazancınız bol olsun.
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşkler değerli @Adaletsiz @Pimapenci zamanımız ve fırsatımız olduğu sürece şimdilik sıkıntı yok..
Ne demişler güzel bir söz insanlara faydası olmayana ölülerden say demişler..
Adaletsiz için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Geçen sene BTC 21 Mayıs'ta 9.000$ civarinda idi o zaman da BTC'yi her türlü manipüle ediyorlardı ve GOLDEN CROSS'un oluşumuyla birlikte BTC Nisan 2021'de 64895.22$'a çıktığını görüyoruz şuanda düzeltme yapması son derece sağlıklı ve şuanda da alım fırsatı verdiğini düşünüyorum diye de açıkça belirttim..
Borsa şirketleri yıllardır koinleri şişirip cazibe oluşturuyorlar bunu en iyi yapan BİNANCE'dir.. Şimdi en kötü senaryo olsa bile % 25 arası düşüş olur ve tekrar gün içerisinde toparladiği da görülür.. Bu senaryo hep bu şekilde oldu.. Ama sürekli oyuncular değiştiği için az zamanda çok kazanma hırsı borsa şirketlerini hep kazandırdı ve kazandırmaya devam edecektir ve borsalarda aralarında manipüle etme durumları çok yüksek bunu zamanında yaptılar.. Üstelik gündemdeki haberler bugün ÇİN yarın ABD oyunlara hep alet edildi edilmeye devam edecektir.. Kriptolar 10 yılı aşkın bir süredir var ve alet edilmeyen bir gündem bile kalmadı diyebilirim.. Sadece şuna odaklanilmasi gerekir.. Her koinin bir değeri var ve günlük arz ve talep bunu değiştirebiliyor.. Borsa şirketleri de sürü psikolojisini gayet iyi bir şekilde kullanıyor.. Dün takip edilmesi gereken bazı konuları ele aldım yazdım belirttim ordaki konulari dikkate alırsanız siz her zaman kazanacaksınız emin olun..
Elifada44 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Elifada44 ()Hocam valla dik duruyorum , bekliyor ve satmıyorum işe yarayacağını düşünüyorum
1BeğenmedimŞikayet
Pimapenci ()Teşekkür ederiz hocam hakkınız ödenmez gerçekten
1BeğenmedimŞikayet
Adaletsiz ()bu güzel yorumunuz için sizi alkışlıyorum
teşekkürler insanlara bu şekilde güzel moral verdiğiniz için hocam
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Piyasa yapıcılar yine ve yeniden tekrarlamak gerekirse biktirincaya kadar zigzaglar ve git- geller yaptiracaklar..
Algı, senaryo hep aynı ortaya bir FUD herkese panikle sattirip kaybettiriyorlar..
Biraz duruşumuz ve sabır gerçekten önemlidir ve gerçekten duruşumuzun olması gerekir ki, paramızın yanı sıra ticarettede böyledir her zaman duruş ister kar'ı ve zararıyla..
alihoroz3344 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
alihoroz3344 ()Emeğine sağlık hocam insAllAh güzel olacaktır