Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (26)
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Çok tşk ederim Mazar abi her daim fikir alışverişinde yeniden bulunabiliriz sene 2017-2018'den çok farklı bir piyasa ve 12.136'i aşkın altkoin var ve bu sene BTC 64895.22$'i gördü fakat bazı altkoinler hala 2017-2018 zirvesini bile test etmedi NEO - XRP gibi şimdi tombul parmaklar yeni çıkan altkoinlere ve projesi sağlamlara yöneliyor NFT & DEFİ ile bağlantılı altkoinler ilgi çekiyor hergün yeni altkoinler çıkıyor ve markette maalesef para akışı tüm koinlere yayılabiliyor.. Gözlerim_dolardi yani Ramazan'ı çok kızdırdılar çok uğraştılar o yüzden o da bir kaç kez gitti geldi ama yapamadı değerli bir arkadaştı ama bu piyasa adamı vezirde eder rezilde eder biliyorsunuz..
mazar için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()BNB'nin daha gidecek yolu mevcut Mazar abi önü kısacası açık diyebilirim.. Bu piyasada olduğumuz sürece fırsatlar her daim olacaktır.. En iyisi zamanında sepet yapıp beklemekti ama TR'de hayat çok zor ve maalesef bu zorlu hayat bizi de ister istemez ordan oraya sürüklüyor.. Sağlıklı olarak sevdiklerimizin yanında olmak bize hayatın en güzel hediyesidir..
İyi akşamlar abim, kendine iyi bak..
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Selamlar sayın Mazar abim, tşkler Allah razı olsun sizi gördüm daha iyi oldum, sizde yoksunuz uzun süredir umarım iyisinizdir? .. Eski dostlardan pek kimse kalmadı maalesef Ramazan'da ayrıldı you... 'da yayın yapıyordu en son bilgin olsun..
0BeğenmedimŞikayet
Kuzeykent ()Estafurullah hocam. Hayırlı cumalar
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Sol için yazmışım kusura bakma bir yandan iş bir yandan takip grafik arada karışıklıklar olabiliyor mazur görün..
Kuzeykent için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kuzeykent ()Aynen oyle ustam. Yalniz 128.15 i anlamadım usta.
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Müsade senin risk senin para senin değerli @Kuzeykent bu riskleri bile bile göz göre göre almıyor muyuz, biz zaten yeşil sevdalısıyız ama kırmızı renkte iken almamız gerektigini bilmemiz gerekir.. 128.15$'a iğne atmış bilgine..
Kuzeykent için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kuzeykent ()Sayın @CoDeX© Bu arkadaş a bir takviye bende yapayım müsadenle sanırım kötü haberlerin direnç te iyi haberlerin destek de sunulduğunu artık öğrenmesi gerekiyor :)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Eylül ayları BTC ve kripto piyasasının genelinde sıkıntılı ve satışlarla kırmızı mumlarla bir şekilde kapattığı ay olarak tarihin tozlu raflarında yer almakta olduğunu zaten bilmenizi isterim ama siz yine de stratejinizi, sabrınızı, duruşunuzu bozmadan en sağlıklı kararı verdiginizide tahmin edebiliyorum.. Bende zaten grafik okumayı grafikteki uyumsuzlukları ve temel bilgileri hiç bilmiyordum değerli @Musti_can ve bu haberle beni derinden bilgilendirdiniz ve ışık tuttunuz size çok tşk ederim..
Musti_can için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Engizem ()Ayarlı zaten düşürmek isteyene bahane mi yok
Ozzy84 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Musti_can ()Mutlaka ayarlı ama piyasa 15 dk önce hiçbirşey yoktu hemen sata döndü altlar 3 günde çıktıgını 15 dk mumda geri veriyo illaki düşecek çıkacak ama ani haberler piyasanın ayarıyla oynuyo 2 gün toplanamıyolar toplanırsa tabi
0BeğenmedimŞikayet
Ozzy84 ()Belki hersey ayarlı ? çini bahane ederek düşüp cıkıyor kac aydır böyle çin hep aynı çin
0BeğenmedimŞikayet
Musti_can ()Niye düştü 45 k üstü atmışken 2000 bin usd çakıldı o zaman etkiliyo işte piyasanın kaderiyle oynuyo güvensizlik oluşturuyo yatırımcı kaçıyo
0BeğenmedimŞikayet
Ozzy84 ()Hala çin haberi düyorsunuz ya çin aylardır aynı şeyleri söylüyor zaten
0BeğenmedimŞikayet
Musti_can ()Ne düzeltmesi arkadaş çin haberi geldi yoksa 45 k üstü dururdu düşmezdi
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Sabah düzeltme yapacağını belirtmiştim (42K$-42.5$) bölgesi önemli..
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşk ederim Pelin hanım, size de bol kazançlar..
Hayırlı Cumalar..
Pelinn_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Pelinn_ ()ellerine sağlık @CoDeX© sabah sabah bir sürü grafik paylaşmışsın
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Günaydın tşk ederim sayın @Nisyar
@H2R
Hayırlı Cumalar, kolay gelsin bol kazançlar..
Nisyar için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Nisyar ()Size de bol kazançlar, sağlıklı günler sevgili @CoDeX© emeğinize saglık
0BeğenmedimŞikayet
btc68 ()günaydın emeğine sağlık dostum anladıma göre 45021 -39573 arası gidip gelecez
1BeğenmedimŞikayet
Pimapenci ()Günaydın hocam eline emeğine sağlık