Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Önümüzdeki toplantıda başlarız, 2022 ortalarında bitiririz dedi. 2022 sonunda doğru da üyelerin yarısı faiz artırmayı düşünüyor. Önce varlık alımlarını 7-8 ay içinde kademeli bitirip sonra faiz artıracaklar.
seke için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
seke ()Önümüzdeki ay demedi.. makul bi düzenleme ile 2022 ortaları toparlamayı düşünüyoruz denildi
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nuri5 ()Anladım hocam çok teşekkürler
Her yorumunuzu okumaya çalışıyorum ama yinede beni etiketlerseniz sevinirim:)
3BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Evet hocam. Günlük haber veririm, düşüşün onayını aldı mı yoksa direnci kırıp düşüşü bitirdi mi ona göre işlem yaparız.
Nuri5 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ilkercan ()Yani btc nın önü açıldı mi
0BeğenmedimŞikayet
Nuri5 ()Bu düzeltme 45.500 bitebilir demiştiniz dimi hocam grafikten onay bekleniyor
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Ben birinci tur shortları 41 binde kapattım. Tekrar açmak için bekliyorum. Biraz daha yükselse tepeden shortlasak daha güzel olur.
Gringo_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Estağfirullah. Düşüşün onayını alması için yükselip 22 günlük ortalamaya değmesi gerekiyor. Şöyle düşünün. Elinizde 1000 tane btc vardı. 52 binden 500'ünü sattınız ama bir anda 40 bine düştü. Orada kalanını satmazsınız. Biraz yükselmesini beklersiniz. Düşüşün düzeltmesini yaptıktan sonra satarsınız.
0BeğenmedimŞikayet
Nuri5 ()Hocam affınıza sığınarak söylüyorum şuan 46 k da demişsiniz de şuan da 44k da
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Fed varlık alımını azaltırsa diye korkuyorlardı. Önümüzdeki ay azaltacağız dedi. Yani belirsizlik kalkmış oldu :)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()53 binden neden 44 bine geldi?
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Şu an 46 binde. Yarın 45.500 gibi olur. Belki yarın dener. Kıramadığı belli olursa tekrar short açarım.
0BeğenmedimŞikayet
Nuri5 ()Onay ne zaman belli olur hocam
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Kimse malını ucuza satmak istemez. Satacak olanlar biraz yükselip ortalamaya değsin de öyle satalım diye sabırsızlıkla bekliyor.
SARISEVMEZ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SARISEVMEZ ()bizde topladi die gevşek seviniyoruz.