Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Eyvallah dostum. İkinci kırmızı kesik çizgiyi yukarı kırıp devamında ondan desteğini de aldı. Artık temkinli olma zamanı. Dxy bu şakası olmaz.
_delioglan_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()Emeğine sağlık Aras abi.
VforVendetta• için cevaplandı (yorumu göster)
5BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Sol tarafta Dxy ikili dip W formasyonuna ilişkin daha önceki çalışmamış. Sağ tarafta Haftalıkta formasyonun seyri. Bağlantılı yorumda da ilk grafiğin orjinali yatırım tavsiyesi değildir.
2BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Eyvallah teşekkür ederim.
İlla_edep için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
İlla_edep ()Emeğinize sağlık Aras hocam
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Ben orta vadede çalışacağını düşünüyorum. Hayırlısı olsun
Gzdee için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()elıne sağlık ınş calısır dıyorum :)
1BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Rica ederim. Orta vadede durum bu bence.
gökyüzümavisi için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
gökyüzümavisi ()Eline sağlık dostum. Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Eyvallah rica ederim
çömezpilot için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
çömezpilot ()Ne güzel bilgiler veriyorsunuz yine. Teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Haberi bekliyor ya aşağı yada uçuşa geçecek bakalım
0BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()Ons şimdilik direniyor bakalım.
Sosa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Adamlar profesyonel başkan onlar olmasa halimiz harap Allah gönüllerine göre versin
1BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Olsun abi uğraşıp çiziyorsun emek var bide bizimle paylaşıyorsunuz teşekkürler saygılar
1BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()Aras abinin dxy grafiği ile Asrn hoca'nın ons grafiği nı göz önüne getir uyum muazzam.
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Ne hakkımız var dostum helal olsun , gönlünü ferah tut. Başarı da başarısızlıkta sizin , ben başarıda kendime pay çıkarmadığım gibi , başarısızlıkta da çıkamam.
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Teşekkürler hocam emeğinize yüreğinize sağlık hakkını helal et
1BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Bu haftalık ana trend için çizdim dostum. Bir iki git gel elbette olacak. Yatırım tavsiyesi değildir diyelim.
1BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Rica ederim arkadaşlar @_delioglan_ Görünen bu ama gerçekte piyasa ne yapar bilemeyiz.
dost55 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Emeğine sağlık Aras abi diyorsun ki dxy 97 kadar yolu var erken sattın malı Sosa :)))
1BeğenmedimŞikayet
dost55 ()eyvallah emeğine sağlık dostum, doğru yerden bakınca aynı şeyler görülüyor sanki :)
1BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()Emegine sağlık Aras abi tsk ederiz.