Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Btc murray destek direnç emtia güneyi yüzünden bir süre tenkan ve kijun arasında kalırız ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Evet sn fadime 07 mavi çizgide yedek bütçeyide açarım ifadem o şekilde şu anda kullandıgım sermayenin çok üstünde rakamları kullanırım anlamında örnek ytd
Fadime07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fadime07 ()Bir soru sorabilirmiyim mavi cizgi dediginiz 37000 binmi btc icin yedek butceyi fullerim demissiniz
Varabey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hüma94 ()İnşallah sayın varabey hocam bütün lıkeler size Yardımlarınız için çok teşekkürler
4BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sn hüma94 sıkıntı dezenformasyonla alakalı nakite kanalize ediliyorsa insanlar bilinizki arka plan çalışmasında başka şeytani bir oyun vardır şu kadarını biliyorum likiditazsyon işi kasımda dip yapacak çogu ülke dolarizasyondan kaçış yolu arıyor ab ve abd nin ihraçta tek kalemi kagıt para oldugu bir dönemdeyiz emtiayı çökertmeye çalışanların amacıda bu ben döviz yatırımı yapan bir insan degilim ve ne ögrendim derseniz nakit sadece araçtır yatırımda ve rakamsal denge kurmanıza fayda saglar enstürümanlarda velhasıl bir varlık fiyatı düşmeden ve çıkmadan önce analiz yapıp konuşmamızın sebebi aracın nasıl kullanılması gerekliligidir kar ve zarar kabul noktalarının belirlenmesi içindir kısacası btc için murray skalasında öyle sizin dediginiz korkunç senaryolar yok daha önceki düşüşte ben 26xxx den aşagısını şimdide 39xxx den aşagısını beklemiyordum beklemiyorum ytd
Hüma94 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hüma94 ()Sayın varabey hocam SP500 deki düşüşün başlangıcı küresel alanda nakite geçildiğini gösteriyormuş btc nin düşmesi de SP500 düşüşünden sonra başladı tabi btc diğerlerine göre daha fazla düştü bu sefer kaçin diyorlar korkunç rakamlar var sizce korku ve panik yaratmaya mı çalışıyorlar
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Mavi puntonun üstünde yedek bütçeyide fullerim ytd
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Trend destek hattı 43755 ytd