Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
_muge ()Bilgilenmis oldum hocam, yanlisiniz başım ustune:)
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()@gokhan0006 altyorum sana değerli kardeşim grafikler bölümünden FiB destek direnç noktalarına bakmanı, incelemenizi tavsiye ederim..
@_muge hanım size yanlışlıkla attım bilginiz olsun, bol kazançlar..
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()SUSHİ/USDT defi ile bağlantılı altkoin gelecek vadedebilir ve orta/uzun vadede portföyde bulundurulması önemlidir ve şuan haftalık grafik akışında 10.40$ civarının üstünde kaldıkça pozitif ve yukarı yönlü ivmesinin devam etmesi beklenilebilir.. Haftalık grafikte haftalık 50 MA 9.50$ seviyesinde ve bu seviyenin altındavozellikle haftalık kapanışlar yapması durumunda risklerin aşağı yönlü devam etmesi şeklinde olacak ve bugün 9.55$ seviyesine iğne attığı görülüyor.. Mart ayında en yüksek 23.43$ seviyesini test etmişti ve buradan aşağı yönlü düzeltmesiyke birlikte 9.998$'i görmüş ve ardından en yüksek Mayis'ta 22.537$'a kadar ivmesini yükseltmişti ve Mayıs'ta BTC'nin aşağı salınımıyla birlikte en düşük SUSHİ'de 22 Haziran'da 5.966$ ve 20 Temmuz'da ise 6.019$ seviyelerinde bir dip oluşturmuş olduğu ve buradan BTC ve piyasa ile birlikte bir yükseliş sergileyerek en yüksek 16 Eylül'de 16.20$'a kadar ivmesini yükseltmiş görünüyor.. Şuan bugün güncel olarak günlük görünümde 9.88$'da bir destek var ve bugün bu seviyenin altında 9.55$'a kadar risklerini uzatmış görünüyor günlük grafikte önemli dirençler ise şöyle; 11.98$-12.27$-12.29$ seviyeleridir ve 12.29$ seviyesinin üstünde günlük kapanışlar yapması durumunda adım adım 21 Ağustos'ta test ettiği 14.85$ ve16 Eylül'de ki zirvesi 16.20$'a kadar ve düzeltme yapa yapa 23.43$'a kadar çıkması sözkonusu olacaktır..
_muge için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_muge ()Emeginize saglik hocam:)
1BeğenmedimŞikayet
ACEMİ_000 ()Sayın @CoDeX© günaydin . ailenizle saglikli huzurlu mutlu günleriniz olsun. Babaniza Allah acil şifalar versin. Paylasim icin sagolun
0BeğenmedimŞikayet
Mirzo ()Üstadım hayırlı sabahlar hayırlı tatiller Binance globalde hesabım var lakin bir düzenlemeler yapılacakmış ülkemiz tarafından Türkiye tarafından işlem yapan bütün müşterilerin bilgileri istenmiş Binance tarafından sanırım verilmemiş bizleride Türkiye deki borsalara yönlendirme olasılığın dan bahşedilmiş böyle bir mevzuat olabilirmi yada binance TR yemi geçmek mantıklı olur bu konuda çok değerli görüşlerinizi alabilirmiyiz Üstadım.
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Günaydın Erbil, çok tşk ederim umarım kar marjiyla birlikte bereketli ve bol kazançlarinizin olması temennisiyle ve, mutlu bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle..
Erbil07 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Günaydın değerli dostlar, çok tşk ederim..
@vedatblg07 tşkler Vedat iyiyim sağolasın eksik olmayasın, sende iyisin umarım? ..
@Melisss hanım günaydın sizede ve tşkler, bol kazançlar..
@Pimapenci çok sağolasın, Allah razı olsun, Rabbim tüm hasta kullarına Şafii isminin tecellisiyle şifalar versin inşaAllah..
@RXZ5K2 tşk ederim aslında ben yükselmeye meyilli ve potansiyeli yükselişe geçmesi olan altkoinleri inceleme fırsatım olduğu zaman grafiğini ve analiziyle paylaşıyorum değerlendirmek isteyenler ve kafasına yatan kişi zaten kar marjı ile muhakkak ayrılır düşüncesiyle detaylı bir şekilde anlatım ile değerlendirildiğini de düşünüyorum..
Size de hayırlı ve mutlu hafta sonları dilerim, bol kazançlar..
vedatblg07 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Erbil07 ()Günaydın hocam emeklerinize sağlık zec grafiğinizi 135 dolardan değerlendirdim. Mutlu huzurlu sağlıklı hafta sonu dilerim
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hocam Hayırlı günler bereketli kazançlar sağlıklı huzurlu tatiller dilerim elinize sağlık teşekkür ederiz her gün doping oluyor sabah paylaşımlarınız gün içi koin analizlerinizi de tek tek okuyoruz hepsine yorum yazıp etkileşim yapamıyoruz idare edin Hocam
çok çok teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
Pimapenci ()Günaydın hocam eline emeğine sağlık çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin babanız için hocam
1BeğenmedimŞikayet
Melisss ()Günaydın emeğinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()Abim ellerine sağlık sa günaydın. Nasılsın herşey yolunda mı