Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Biraz altin biraz gumus yaptim birazini biraktim kismet
Hayalbaz35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Parite hamlesi yaptım. Ytd değildir
Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Cevap yazdım düşmedi mi sana?
Yalnızİnsan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Kardeşim suskun ve sessiz izler isek onsun bizden haberi olmaz ve kafasına göre takılır diye düşünüyorum :)) lafını çok edince hemen havalanıp yükseliyor çünkü ;)
Yalnızİnsan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Evvet tabiki ben ucundan gectim axicik mesela sadece fikir
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Alış satışa karışmam lakin kendi yaptığımı yazarım alım satım size aittir. Ydt değildir
0BeğenmedimŞikayet
Yalnızİnsan ()Değerli büyüğüm merhaba gümüşü bak :))
Antidepresann için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Sagolun ben fazla anlamitorum da sagolsu fikrini soyleyen arkadaslari takip ederek kendi yolumu bupmaya calisiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Tabi ki de yazarım.
0BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Amin hocam cümlemizin :)
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Yaparsaniz yazarmisiniz birde sizce ytd olmadan fikir sadece gumus ve gram sltin kaca kadar duser ki
1BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Rica ederim Allah gönlünüze göre versin.
0BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Ben sizi takibe alayımda hocam :) altın düştükçe gümüş ons da düşüyor ya. Bana lazımsınız :)) iyi günler diliyorum ve teşekkür ediyorum tekrardan.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Düşüşün bitmesini bekliyorum şimdilik daha yapmadım
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Ben yaptiniz sandim kac hibi yapmayi fusunuyorsunux
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Yok daha erken dakikalık kırsa da tepki yükselişini kalıcılığı ı takip ediyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Hayirlidi bakalim
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Parite yapacam. Usd yi gümüşe çevirecek. Muhakkak eski seviyelere geri gelecek. Sabırla
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Gumuse mi gectiniz tl yemi
0BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Merhaba beyefendi. İyi günler diliyorum öncelikle. 1752 desteği kırıldı diyebilir miyiz peki şu an ?
Teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Dönüş bekliyorum ben artık. Şuan bende yakından takip ediyorum. Umarım kırmaz
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()52 yi krarmi donermi illaki izleyip gorecegiz ama tecrubenin horusu nedir