Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
1BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()Arkadaşlar dünden bu yana bu üçgen içinde sıkışmıştı. Fiyat kırıldı aşağı yukarı formasyon hedefi 23.00 civaridir bilginiz olsun.
0BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()Eyvallah hocam
calculator için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
calculator ()Hocam grafiği döngülere göre yorumlarsak Eylül döngüsüne kadar yeterince yükseliş olmadığından (tepe yapamayacağından) son bir alım fırsatı verip, Merkür retrosundan sonra yoluna devam etme olasılığı yüksek gibi duruyor. Şuan mevsim döngüsü etkisi içindeyiz. Satürn ve Jüpiter Retro kesişimleri fiyatı döndürür. Haziranda kesiştiler ve gezegen döngüleri uzun sürdüğünden mevsim döngüleri de buna eşlik ediyor. 27 Eylül Merkür Retro başlangıcı. Bunlar sadece yorum kesinlik elbette yok. Bu yoruma göre çalışma ihtimali var diyebilirim ama fiyatı destek direnç ve stoploss ile takibini yaparım. Karımın zarara dönüşmesine izin vermem.
emrah19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()Fiyat iyice bu üçgen içinde sıkıştı ya yukarı kırıp formasyonu bozacak ya da... @calculator hocam ne dersin?
0BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()Hocam ben online im ama benim teknik ve grafik bilgim çok az yanlış çizer site sakinlerini yanılırım mazallah
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Gerçi XAUSD olarak paylaşmıştık sanki bunu, neyi çizdik neyi çizmedik karıştı:)))
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sayın @celik2119 , Sayın @ASRN ve Sayın @Murat5635 hocalarım online olmadığından alt yorumdaki çizim yazılı olarak iletilmiş oldu. Sayın @emrah19 üstadım siz online iseniz sizden rica etsek müsaitseniz.
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Üstadım XAGUSDG 4 saatlikte obo var ve fiyat obo tabanını kırmış ve teste gitmiş. Eğer XAGUSDG de obo çalışırsa XAGUSD durumda belli olur.
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Üstadım dolar 4h ya da 1h dan elmas çıkar mı?
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Hocam maşallahınız var. emeğinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()Eline sağlık hocam.
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Maalesef hocam 23.8x red yedi
GMS13 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
GMS13 ()Üstadım kırılım oldu ve yukarıya kırdı de ne olursun artık dayanacak hal kalmadı