Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Sen bilirsin.. dirençler 580 600 611 en ihtimalde 633 gelebilir yakın zamanda
Aa1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Haftalık yön göstergelerde dibe yaklaşmış ama daha al vermemiş .. bu yüzden 245 ihtimal dahilinde görülebilir çıkışa gecmeden.. burdanda dönme ihtimali vardır.. en iyi ihtimalde 273 gelebilir orayida geçerse 286 gelebilir.. daha yukarısıni yakın zamanda beklemiyorum.. ordan bidaha duzetlme yapabilir..
Gulsoy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Deniz hocam slm... platin durumu nedir? musaitsen bakabilirmisin?
__Deniz__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Evet hocam çok hızlı hareket ediyor. Çok temkinli olmak gerek demek ki. İlk durakta insek mi? :)
1BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()gecen senede 2800 dolardan 1350 dolara duşmuş cok cok kısa bır zamanda .. 2180 yada 2350 dolara kadar tepkı cıkışı olabılır sonra yıne dususe gecıp daha alt rakamları test etme ıhtımalı var.. ama gecen sene bu fıyatmış o yuzden beklemek daha mantıklı bu saatten sonra yapılacak bısey yok..
Pasa67 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pasa67 ()aynen demiştiniz şaşırmıştım siz 530 değince ve grafik geçen yıl hareketleri bakmıştım :( iyiki bulşmadım benn iboya çokk üzülüyorum :( :(
1BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()valla dedım 530 gorulebılır dıye ben dedım heralde yanlış yorumladım persembe gunu .. ama bıkac gunde buraya gelecegını hıc dusunmemıştım..
Pasa67 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pasa67 ()nasılll bir düşüştür :( :(
1BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()1950 de gorduk verdım hedef geldı .. 540 da goruldu.. surda destek var durur belkı dıyoz yok ne bıcım bır emtıaymıs .. daha persembe 630 du sanırım
1BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Teşekkürler Hocam sağolun
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()sız bılırsınız
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Buradan bir parça alım olabilir mi? Hocam o zaman. Yada açıklamayı beklemek daha iyi mi? Sizce
1BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()@Aa1 gostergeler alım bolgesınde .. ya burdan doner yada 3-5 daha asayı zorlayabılır dıye dusunuyorum.. 549 da onemlı destek var altın 512 de onemlı destek goruyorum..