Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
1BeğenmedimŞikayet
Erenabi ()Evet güzel kardeşim, Zaten ben En başından beri Coin'ler ile uğraşmıyorum dedim, Ve buradaki çoğu zarardan olan kardeşlerimede nasihat ettim, zarardan çıkınca bir daha bu işlere bulaşmayın diye, Çünkü hepsi stres, panik yaptılar ve Sağlıklarından oldular 24 saat gözlerini buradan ayırmayanlar vardı halende var, Değermi para kazanmak için sağlığını heba etmeye zaten böyle devam ederlerse kazandıkları paraları sağlıkları için harcayacaklar.
Saygılar, Bamya'yı çorba olarak bir deneyin derim güzel kardeşim.
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Bu işe aciliyet sözkonusu olan bir meblağ ile girmek günlük hayatımızda birtakım sıkıntılara da yol açabilir.. Rabbim önce sağlık, sıhhat ve huzur versin gerisi sonra adım adım gelecektir..
Çünkü bu piyasa özellikle;
kişilerin sinir uçlarıyla oynar ve sinir uçlarıyla oynayanlara ASLA ve ASLA kazanmasına da müsaade etmeyeceksin.. Bu piyasanın sinir harbi olduğunu unutulmamalı..
Hedeflerimiz çerçevesinde ve stratejimize sadık kalarak hareket edersek herşey istediğimiz gibi gelişecektir..
Bol kazançlar..
_muge için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()EyvALLAH Hocam geceniz hayrlı ve huzurlu olsun
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()İş sadece kriptoyla bitmiyor ki değerli @RXZ5K2 insanlara yararlı, faydalı bilgiler sunmak yol göstermek, rehber olmak gerekir..
Bu piyasa insanin psikolojisi ve aklıyla adeta alay ettiğini bilmek gereklidir..
Bizler irademizi, sabrımızı ve bilgimizi artırmadıkça, özellikle bu piyasada ve piyasa yapıcılar size verdiklerinin 10'u 100 olarak almadan durmayacaklardir..
Tşk ederim hayırlı akşamlar..
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Ben bamya yiyemiyorum maalesef ama toprak, kişiliğimize güç katar mutluluk hissi verir.. Ruh ve bedenimizi besler.. Adeta dinlence hissini tırmalar ve ruhen insanı rahatlatarak, mutluluk bile sağlar.. Buralarda kendinizi harcamayın bence DeCo bey..
Kısacası toprak hayattır..
Mutluluğu uzaklarda aramamıza gerek bile yok.. Mutluluk bir dokunuş kadar uzağımızda sayılır..
Erenabi için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_muge ()Kendi adima uykusuz geceleri coktan gectim hocam:)gayet rahat uyuyorum, giden para olsun ama zaman geri alinmiyor; ) benim icin duygular ve şarkilara paha bicilemez, felsefem bu, dalga gecilen bir hayatta hic bir sey ciddi olamaz, birebir soylediklerinize katiliyorum:)
1BeğenmedimŞikayet
Erenabi ()Haklısın güzel kardeşim, Ben zaten ondan bamya işi ile uğraşıyorum, Stres ve sıkıntı sıfır.
Saygılar.
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hocam elinize sağlık fevkaladenin fevkinde yorumlarınız ile bizlere rehber oluyorsunuz her anlamda her alanda sağolasınız teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Önemli değil sayın DeCo çok tşk ederim, yeter ki bu piyasada ruh sağlığımızın bozulmaması için yapılması gerekenleri az çok bilelim ve benimseyelim bize yeter..
Erenabi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Kazanacağınız 3-5 trilyon onu da ya kafayı yedirecekler ya da başınızda saç bile kalmayacak en sonunda kendinizi de hastahanede bulacaksınız..
Bu zor piyasada akıl ve iradeniz sağlam ve bir o kadar demir, çelik gibi sabrınızın olması gereklidir.. Bu şartlar altında olursa şayet, kripto piyasasından uzaklaşmak en sağlıklı olanıdır..
maxmax35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()@CoDeX© hocam bu sanal para insanda bağımlılık yapıyor. Onun içinde tedavi görmek lazım sanki :)
0BeğenmedimŞikayet
ACEMİ_000 ()Sayın @CoDeX© hep diyorum ögütleriniz altın degerinde . saglikli huzurlu günleriniz olsun
1BeğenmedimŞikayet
Tekkoşin ()Teşekkürler yüreğine sağlık
2BeğenmedimŞikayet
Erenabi ()Çok güzel yazmışsın güzel kardeşim, Eline emeğine sağlık en alttaki sözlerini alıntı yaptım haberiniz olsun.
Saygılar.
17BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Yaşam şeklimizin düzenli olması için kripto piyasasından uzak durmak ve altını çizmek gerekirse çok çok önemlidir.. :)
Ruh sağlığımızın bozulmaması için mutlaka yapmamız gereken durumlar şunlardır..
*Düzenli yürüyüş, yüzme veyahut diğer spor aktivitelerinde bulunulmalı..
*Haftanın 1 günü mutlaka keyif aldığımız bir hobiye ayırmalı..
*Günlük en az 7-8 saat uyumaya dikkat edilmelidir..
*Yoğun ve kötü olan sağlığa zararlı içeceklerden uzak durulmalı..
*Hafif besinler tüketmek ve sağlıklı beslenmeye özen gösterilmelidir..
*Uzunca saatler aç kalinmamalidir..
*Sosyal medya ve internet kullanımı sinirlandirilmalidir..
*Her gün en az yarım saat kitap, gazete okumalı ve tlf. konuşmalarını mümkün olduğunca azaltılmalıdır..
*Hafif müzikler dinlemek ve gün içinde gevşeme egzersizlerine devam edilmelidir..
Borsada şöyle bir olgu vardır aslında düşen bıçak tutulmaz.. Bırakın yere düşsün sonra geri alırsınız bıçağı öyle değil mi? .. Hemde tutmaya çalışırken elimizde yaralanmaz..
Gece sizi uyutmuyorsa aldığınız altkoin veya BTC stratejinize bağlı olarak verin ve kurtulun sağlıklı uyumak ve sağlıklı olmak bu hayatta sizin için en mühim olanıdır..
Bol kazançlar..
1BeğenmedimŞikayet
_muge ()Kismet hocam:)isler yogun, keza bu durumlarda uzaktan takibi tercih ediyorum, ruh sagligim acisindan..
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tünaydın Müge hanım, seviyeler revize oldu siz uyanana kadar, size de bol kazançlar hayırlı günler..
1BeğenmedimŞikayet
_muge ()Hocam gec de olsa gunaydin:)kiymetli yorumlariniz ve emeginize tesekkur ederim.
5BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Çok tşkler değerli dostlar hepinize bereketli ve bol kazançlar..
@RXZ5K2 @Pimapenci @ACEMİ_000 @Mursa @ersoy33
Hayırlı günler..
Nisyar için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Nisyar ()Emeğine sağlık @CoDeX© size de bol kazaçlar
1BeğenmedimŞikayet
ACEMİ_000 ()Sayın @CoDeX© günaydin emeginiz ve paylaşımınız icin sagolun bol kazanclariniz olsun.
1BeğenmedimŞikayet
Mursa ()Günaydın emeğinize sağlık bbol kazançlar
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hayırlı günler dilerim Hocam elinize sağlık teşekkür ederiz güzel paylaşım için sağolasınız
1BeğenmedimŞikayet
Pimapenci ()Günaydın hocam eline emeğine sağlık
1BeğenmedimŞikayet
ersoy33 ()günaydın allah razı olsun değerli kardeşim