Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()haklisiniz. tesekkurler.
seke için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()yok gormedim simdi gordum. tesekkurler.
Midland için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
seke ()Şöyle tercüme espike edeyim.. Sabredin elinizdekine sahip çıkın.. Her yazılana inanmayın.. Daldan dala olmayın.. tekrar sabredin
mexido için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Midland ()Yazdım sana gelmedimi... 7 saat önce " big news of trx, next week! " Yazdı...
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Ne dedi justin?
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Tesekkurler ama neo daha kotu trx bir nebze iyiydi yaklasmisti ama neo cok uzak
0BeğenmedimŞikayet
Midland ()Bence elindekini tut, yeni alım yapıp riske atma, justin yamuk yapmazsa haftayı işaret etti, artık ne koparabilirsen karar senin kardeşim, sevindim adına...
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Merhaba hcam burdan trx alinir mi ilave yapacagim?
Sherloch için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sherloch ()Ara ara uğrayıp paylasimlarimi yapiyor çıkıyorum. Surekli burada vakit geçirmenin bi anlami yok. Hedefler geldikçe grafikleri gubcelliyorum.
Erenabi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()Yani üstadın attığı grafik yol gösterici bi grafik sat o rakamlarda btc paritesi olarak 313 üstünde kaldı dal kalamadı alttan al
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()0.158 alis
Mustafaaslan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()Eğer orta bant üzerinde tutunursa gider neden gitmesin sen 0.137 usd civarı çıkış yap zarar yoksa yine alttan alırsın olmadı
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Tamam oraya kadar gider ozaman bugun 0.13 den satip destekten tekrar alayim.
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()Senin alımın kaçtan usd olarak
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()Şu an 240 larda btc paritesi 313 de satış çok olur DİE yazmış üstad yani usd olarak 0.137 gibi bi rakama denk geliyor
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Zirve zaten 0.18 di burdan 0.22 ye gitmesi zor direk.
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Btc paritesini anlamiyorum iste hcam kaca denk geliyor bilmiyorum ki
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()Trx/btc paritesi orta bant 313 diyor üstünde kalırsa 500 e gidecek usd olarak 0.22 diyor satış yeri ve satışın çok olacağı yeri de yazmış bu grafiği takip et hakkında hayırlısı kardeşim paranı yabancıya kaptırma olur mu
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()Sor kardeşim bak oraya btc paritesi ile ilgili bilgi vermiş onu takip edersen daha ii olur
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Direnc kac hcam kaca kadad gider ? Satoshiden anlamiyoruz biz.
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Direnc kac goremedim
0BeğenmedimŞikayet
Erenabi ()Mustafacım hoşgeldin güzel kardeşim, Pek görünmüyorsunuz bu aralar, İyisinizdir umarım?
Saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
kayso ()Hocam bizim eos ne olacak, sabrın sonu selamet mi?
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()@mexido incele bari ana para çıkınca satışa gitme stoplu devam et kar alırsın inşallah