Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Kesinlikle su zarardan kurtulursak cok daha iyi olucak
Hasan_3444 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Bakalim biraz daha izleyelim piyasayi.
Coinkolik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hasan_3444 ()Flmler çoktan gitti stop oldum dotup sxpup filup dego aldım eps güzel gidiyordu bitcoin düşünce formasyonu bozdu önemli olan ilk etapta bitcoin sonrası eps de yürür 2 doları asacagini düşünüyorum.
Melisss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melisss ()Hasan sende şimdi full flm mi var en son öyleydi eps için ne diyorsun
0BeğenmedimŞikayet
Hasan_3444 ()Birkaç seneye gerek yok dostum önemli olan herdaim düşüste adet artırmak düşerken mal satmak değil yükselirken satmak yükselirken sattığını düşerken toplayıp adet arttırmak ve her işlemi kademeli olarak yapmak.
mexido için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hasan_3444 ()54/55 k seviyesi yarı nakite geçip izlemek lazım dostum uçan kaçan olmuyor zaten bu piyasada nakitin varsa kral sensin biliyorsun illaki fırsat geliyor.
Switchb4ckk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Switchb4ckk ()O seviyeden doldur boşalt yapmak mantıklımı normalde ben uzun vadeciyim
0BeğenmedimŞikayet
Hasan_3444 ()Oradan tekrar bı panik yaptıracaklar benim görüşüm büyük long pozisyonlarını likide etmek amaçları büyük balıkları avlayacaklar, yılsonu 77/80 k yi sonrası soluksuz göreceğiz düşüncesindeyim
Switchb4ckk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ozzy84 ()Hepsini satma ama illa satacaksan
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Bekliyoruz suan bakalim ne gosterecel zaman bize.
Ozzy84 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Coinkolik ()Hocam eger duserse omg al bir miktar trx satip.. cok istikrarli.. baktinki neo da hareket basladinomg u satar tekrar alirsin...
0BeğenmedimŞikayet
Ozzy84 ()İnşallah elindekinden de olmazsın ne dyim hayırlısı
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()5 aydir sabrediyoruz hcam. Bence iyi dayandim ben neo ve trx de o isigi goremiyorum artik. Kara delik gibi iceri cekiyor bizi.
Ozzy84 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ozzy84 ()İşte buradaki ustalar da sana onu söyluyor bunu yapabilecek bilgi birikimin malesef yok üstüne bir de cok sabırsızsın daha da dibi görebilirsin
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Bende simdi onu yapmak istiyorum zarara satip tekrar dusunce tekrar almak yujselince satmak bu sekilde cikarmak. Yoksa beklersen neo 122 olucak diye birkac sene bekleriz.
0BeğenmedimŞikayet
Switchb4ckk ()Super trend direnci değil mi hocam 54-55 arası
0BeğenmedimŞikayet
Hasan_3444 ()Bitcoin soluksuz yükselmez dostum doldur boşalt yaparak hedefe adet yükselterek gitmek lazım , bunu daha öncede söylemiştim sanırım sana adet arttirman konusunda uyarmıştım, bir satış hedefi koyarsın kendine misal 10 liradan aldığın 100 adet x coini 50 liradan satacağım diye bu coin 50 lira olana kadar 150/180 adete çıkarman lazimki alsatla düşüşlerde Total olarak zarar etmeyesin ..
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()53 u gecemedik duzeltme geldi 42k ya degdi nerdeyse. Simdi 54 olup bir daha neden duzeltme geliyor bu duzeltme benim bildigim 2-3k olur devam eder 10k dan fazla zart zurt duzeltme nedir anlamadim.