Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 19:06:34
EUR 35.9598 19:06:34
USD 34.5492 19:06:34
ALTIN ONS $2717.4500 19:06:34

Konu: 54.900 sonrası 37 k ya kadar düzeltme gelebilir.

Yorumlar (18)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

mexido ()

Kesinlikle su zarardan kurtulursak cok daha iyi olucak

Hasan_3444 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

mexido ()

Bakalim biraz daha izleyelim piyasayi.

Coinkolik için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hasan_3444 ()

Flmler çoktan gitti stop oldum dotup sxpup filup dego aldım eps güzel gidiyordu bitcoin düşünce formasyonu bozdu önemli olan ilk etapta bitcoin sonrası eps de yürür 2 doları asacagini düşünüyorum.

Melisss için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Melisss ()

Hasan sende şimdi full flm mi var en son öyleydi eps için ne diyorsun

0BeğenmedimŞikayet

Hasan_3444 ()

Birkaç seneye gerek yok dostum önemli olan herdaim düşüste adet artırmak düşerken mal satmak değil yükselirken satmak yükselirken sattığını düşerken toplayıp adet arttırmak ve her işlemi kademeli olarak yapmak.

mexido için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hasan_3444 ()

54/55 k seviyesi yarı nakite geçip izlemek lazım dostum uçan kaçan olmuyor zaten bu piyasada nakitin varsa kral sensin biliyorsun illaki fırsat geliyor.

Switchb4ckk için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Switchb4ckk ()

O seviyeden doldur boşalt yapmak mantıklımı normalde ben uzun vadeciyim

0BeğenmedimŞikayet

Hasan_3444 ()

Oradan tekrar bı panik yaptıracaklar benim görüşüm büyük long pozisyonlarını likide etmek amaçları büyük balıkları avlayacaklar, yılsonu 77/80 k yi sonrası soluksuz göreceğiz düşüncesindeyim

Switchb4ckk için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ozzy84 ()

Hepsini satma ama illa satacaksan

0BeğenmedimŞikayet

mexido ()

Bekliyoruz suan bakalim ne gosterecel zaman bize.

Ozzy84 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Coinkolik ()

Hocam eger duserse omg al bir miktar trx satip.. cok istikrarli.. baktinki neo da hareket basladinomg u satar tekrar alirsin...

0BeğenmedimŞikayet

Ozzy84 ()

İnşallah elindekinden de olmazsın ne dyim hayırlısı

0BeğenmedimŞikayet

mexido ()

5 aydir sabrediyoruz hcam. Bence iyi dayandim ben neo ve trx de o isigi goremiyorum artik. Kara delik gibi iceri cekiyor bizi.

Ozzy84 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ozzy84 ()

İşte buradaki ustalar da sana onu söyluyor bunu yapabilecek bilgi birikimin malesef yok üstüne bir de cok sabırsızsın daha da dibi görebilirsin

0BeğenmedimŞikayet

mexido ()

Bende simdi onu yapmak istiyorum zarara satip tekrar dusunce tekrar almak yujselince satmak bu sekilde cikarmak. Yoksa beklersen neo 122 olucak diye birkac sene bekleriz.

0BeğenmedimŞikayet

Switchb4ckk ()

Super trend direnci değil mi hocam 54-55 arası

0BeğenmedimŞikayet

Hasan_3444 ()

Bitcoin soluksuz yükselmez dostum doldur boşalt yaparak hedefe adet yükselterek gitmek lazım , bunu daha öncede söylemiştim sanırım sana adet arttirman konusunda uyarmıştım, bir satış hedefi koyarsın kendine misal 10 liradan aldığın 100 adet x coini 50 liradan satacağım diye bu coin 50 lira olana kadar 150/180 adete çıkarman lazimki alsatla düşüşlerde Total olarak zarar etmeyesin ..

0BeğenmedimŞikayet

mexido ()

53 u gecemedik duzeltme geldi 42k ya degdi nerdeyse. Simdi 54 olup bir daha neden duzeltme geliyor bu duzeltme benim bildigim 2-3k olur devam eder 10k dan fazla zart zurt duzeltme nedir anlamadim.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum