Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
1BeğenmedimŞikayet
d_e_r_u_n_i ()Varolasın abim, kusura bakma rahatsız ediyorum sürekli
falcon38 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Düşüş sert olur ise 44 test eder diye düşünüyorum ytd
d_e_r_u_n_i için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
d_e_r_u_n_i ()Abim satış yaptım sağolasın, şimdi beklemedeyim dip ne olur sence
0BeğenmedimŞikayet
RG58 ()Teşekkürler hemşerim alınca lütfen bildirirseniz
1BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Buralardayım kardeşim 51 hele bir gelsin bakalım ne yapacak rahat ol :))
RG58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RG58 ()Hemşerim nerelerdesiniz
0BeğenmedimŞikayet
RG58 ()Sayın hemşerim Haberlerinizi bekliyorum teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
Ekonomikss ()Tesekkur ederim kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()işsizlik verisine bağlı kardeşim dolar 4h sat vermeye başladı o yüzden sanki geçemez gibi ytd
Ekonomikss için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ekonomikss ()Estağfirullah usta sensin, senin düşüncen ne burdan devam edermi geri mi çekilir ytd olmadan
1BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()emeğine sağlık ustam
0BeğenmedimŞikayet
Ekonomikss ()24.20 alt yorum tam isabet bakalım digeride gelicekmi bir kaç güne ytd