Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 04:38:41
EUR 35.9598 04:38:41
USD 34.5492 04:38:41
ALTIN ONS $2717.4500 04:38:41

Konu: BTC Saatlik Grafik Görünümü 06.09.2021

btc 'de şuan saatlik grafik görünümünde ve akışında bugün kâr satışları ve kârları pekiştirme babında en düşük düzeltme seviyesi olarak şimdilik 51024.32$'a kadar test ettiği görülmektedir ve bu seviye aynı zamanda BTC'nin 3 gün önce test edilen en yüksek seviyeside olan (51.050$)'dir.. % Bu seviye 0.618 uzun vadede ki FiB oranı desteğidir.. BTC bugün en yüksek 52230.34$ seviyesini test etmiş görünüyor ve kısacası 51024.32$'in Altın da kapanışlar yapması durumunda ana destek 50570.94$ seviyesini bile test etmesi sözkonusudur.. Kısacası (50570.94$-51024.32$) bölgesinde tutunması önemarzediyor olduğudur ve bu bölge kaybedilirse şayet kısa vadede özellikle 51024.32$'in altında kapanışlar yapması % 0.5 FiB seviyesi ve şuanda güncel olarak 50 SMA mavi çizgi ve HO'ya doğru ve ardından adım adım % 0.382 FiB seviyesine ve 100 SMA'ya doğru güç almak isteyebilir.. BTC'nin 100 SMA ve 50.000$ yatay bölgesi üstünde kalması şimdilik üstseviyeler için önemarzediyor olmasıdır.. BTC bugünde test ettiği 52230.34$'i geçtiği takdirde adım adım bugün haftalık grafikte de belirttiğim seviye olan 53.221$'a kadar kısa vadeli bir yükseliş sergilemesi sözkonusu olacaktır..
Bekleyelim görelim..
Bol kazançlar..

Yorumlar (2)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

ACEMİ_000 ()

Sayın @CoDeX© Allah razi olsun surekli bilgilendiriyor yardim ediyorsunuz. Bereketli kazanclariniz huzurlu yasaminiz olsun

0BeğenmedimŞikayet

New5050 ()

Hocam sol hakkında ne düşünüyorsunuz

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum