Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
Atakan_07 ()Hocam selamlar STX grafigi mevcut mu saygilar paylaşirsanz
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Atakan_07 ()Saygilar hocam
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Atakan EOS için fazla birşey söylemeye gerek yok kağnı arabası gibi ve akümüle olmaya devam ediyor ve haftalık grafik akışında hala negatif durumlar mevcut ve özellikle haftalık MA20 seviyeside olan 4.715$ seviyesinin altında haftalık kapanış yapmış ama haftalık 50 MA 4.475$ ve haftalık 100 MA 3.684$ şuan en önemli destek seviyeleri olarak göze çarpıyor olduğudur ve son seanslarda zaten en düşük 3.636$'da bir çift dip patern modeli oluşumu göze çarpıyor.. Günlük görünümde ise şuan en önemli direnç seviyesinden red yediği ortada (4.854$) ve bu seviye üstünde günlük kapanışlar yapması durumunda adım adım 200 günlük MA 5.345$'a doğru ve üstünde gün kapanışları yapması durumunda ise adım adım sırasıyla (17 Eylül tepesi 5.52$) FiB direnci 5.838$ ve 6 Eylül'de test edilen 6.424$ seviyeleri hedef hedefi olması şeklinde ilerleyebilir ve beklenilebilir.. BTC'nin gidişatına göre takip edilmesi önemlidir bilgine, bol kazançlar..
Atakan_07 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Atakan_07 ()Hocam selamlar Eos grafigini paylaşabilirmsnz uzun zamandır eos la. alakali bişey yoktu:)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Bereketli ve bol kazançlariniz olsun değerli @Ümraniyeli3434 sevindim sizin adınıza iyi akşamlar..
Ümraniyeli3434 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Bereketli olsun Erbil, güle güle harcayın..
Erbil07 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Erbil07 ()Bch grafiğinizi görünce 707 den almıştım teşekkür ederim @CoDeX© hocam
1BeğenmedimŞikayet
Ümraniyeli3434 ()Birde ftm almıştım yolu uzun demiştiniz satmadım duruyor sizin vesile olmanızla aldım bunun içinde çok teşekkür ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
Ümraniyeli3434 ()Hocam bch için teşekkür ederim 800 usd sattım ALLAH işinizi rast getirsin saygılar
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()BCH için söylüyorsaniz şayet haftalık grafikte pozitif bir bölgede kapattı şuan kısa vadede BTC'nin adımlarına ve gidişatına göre hareket etmemiz gerektiğini sabah ki BTC grafiğinde de ve yorumumda da ifade etmiştim ve BTC. DOMİNANS 1-2-3-4 kısacası kısa vadede pozitif günlük/haftalık nötr bir seyir devam ediyor olduğudur.. BCH'te ise kısacası 683$'in altında haftalık kapanışlar yapmadığı sürece sıkıntı yok ve BTC'nin ana desteği 50570.94$ ve yatay konumu 50.000$'in altında kapanışlar yapmazsa BTC silkeleye silkeleye yola devam edecektir.. Güzel bir haftalık kapanış yaptı bu demek olmuyor ki BTC hep yükselecek illa ki kar satışları olacak ve kısa vadede uyumsuzluklar zaten mevcut ve geri çekilmeler olmalı ve sağlıklı bir yükseliş icin bu şart ve önemarzediyor olduğudur.. BCH'te kısa vadede 714.8$'in altında kapanışlar yaparsa 683$-661$ bölgesine düşüşler gerçekleşebilir.. Ve yukarıda belirttiğim gibi 803.6$-806.9$ bölgesi geçilir ve net başarılı kapanışlar yaparsa şayet, 850$-867.3$ ve adım adım ivmesi yukarı yönde hizlanabilir.. 988.4$ - % 0.5 FiB seviyesi 1016.4$-1113.1$ bölgesine doğru gidişatı hızlandırabilir bilginize profilimde detaylı grafikte mevcuttu.. Bol kazançlar, hayırlı günler..
ACEMİ_000 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ACEMİ_000 ()Sayin @CoDeX© sordum ama paylasmisiniz ilkokullar acildi ve sabahtan beri okul kapisindaydim okumadan sormus bulundum stop yapmalimiyiz ayrica emeginiz. ve paylasiminiz icin sagolun
0BeğenmedimŞikayet
Akif_25 ()Hocam ada burdan çıkarmı
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()BCH'i 714.8$ kırılımı ile önermiştim zaten şimdilik devam 867.3$ ilk kısa vadeli hedef hedefidir.. Grafik ve analiZ detayları mevcuttu profilimde ordaki detaylara az çok bakabilirsiniz.. 803.6$-806.9$ kırılımı gerçekleşirse 850$-867.3$ FiB direncine doğru gitmesi sözkonusu olacaktır..
emreckk için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşkler değerli Baran eksik olmayın..
Size de bol kazançlar..
baran6576 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()EOS haftayı pozitif bir şekilde ve haftalık MA20'nin (5.46$)'in üstünde kapattı ve günlük görünümde ise şuan tüm önemli HO'larin ve desteklerin üstündedir 5.838$-5.94$ bölgesinin altına sarkmadiği sürece sıkıntı yok.. Bugün en yüksek 6.396$ seviyesini test etmiş görünüyor ve bu seviyenin üstünde adım adım % 0.382 FiB direnci 7.57$'a doğru gitmesi beklenebilir.. Özellikle Sherlock'un profiline ve benim profilimde de grafikler ve yorumlar mevcut profillere göz atmani rica ederim.. Artık hedeflere anlık değil altkoinlerin BTC'nin yatay seyrettiği şu günlerde hızlı yukselisleri olması durumu sözkonusudur..
Atakan_07 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
emreckk ()hocam bch için napalım devam mı ona göre bchup gitmeyi düşünüyorum
1BeğenmedimŞikayet
Atakan_07 ()Hocam selamlar eos direnç kaç saygilar omg a göre çok ucuz kaldı 2 si ayni fiyatta normalde
1BeğenmedimŞikayet
baran6576 ()Teşekkürler ve likeler:) iyiki varsınız
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşkler değerli @Adgny size de bol kazançlar hayırlı günler..
Adgny için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Adgny ()Emeğine sağlık üstad,