Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
1BeğenmedimŞikayet
yağız44_ ()tamam hocam sağol
Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Marjin ekle kısmı var. İlk girdiğiniz alım miktarı kadar girerseniz örneğin 10x ise yüzde 10da likit değilde yüzde 20 de likit olursunuz. Ama kazanırken ilk girdiğiniz fiyat üstünden kazanırsınız marjin eklediğiniz pozisyonu korumak için kalır.
yağız44_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yağız44_ ()izole giriyorum ona rağmen alta yeni alimlar giriyorum. marjin nasil ekleniyor bilemedim. senide yoruyorum kusura bakma
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Çapraz ise alttan liq seviyesine yakın yeni alım yaparsınız. İzole ise marjin ekler liq seviyesini aşağıya çekersiniz
0BeğenmedimŞikayet
yağız44_ ()ada biraz cekildi ya 2.96 dan girmistim ligh 2.78 diyor. mesala burda nasil bir yontem izlenir. ogrenmek icin soruyorum
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Yüksek kaldıraçta riski yönetmelisiniz. Evet doğru bir yöntemdir. Ama en doğru olan düşmeyecek noktadan lonnga girmektir
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Olur olur sadece sabır
Melis065878 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Beklenti dahilinde grafiğe bakar alımları yaparız hocam. Gelir gelmez piyasa yapıcılara kalmış
Gönül_Yorgunu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yağız44_ ()hocam bu longlarda ligh olmamak için ligh noktasinin biraz üstüne alim giriyorum. dogru bir yontemmidir bu sizce
0BeğenmedimŞikayet
Melis065878 ()Olmazsa da sağlık olsun derim :)) Ben alışkınım zaten biliyorsun
0BeğenmedimŞikayet
Gönül_Yorgunu ()Atayım mı burdan 100 bin ethye çalışır mı bu formasyon
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Üst yoruma ek olarak 3880.90 25x long emri girdim. Riskimi yönetiyorum. Gerekirse yüzde yüz zararla ayrılırım. Sizde ona göre hareket edin lütfen
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Alım planı ve strateji belirliyorum hocam.
Gönül_Yorgunu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Umarım beklentimin yönde olur
Melis065878 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gönül_Yorgunu ()Yani 3850ye inip fırlarmı diyorsun üstat
0BeğenmedimŞikayet
Melis065878 ()Ben de alayım ozman :)) ada dan biraz çıkayım