Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
renklay ()Mrb dogukan tko da ortalama dusurmek icin alsat yapayim diyorum bir onceki atak yerine gelirse satmak mantikli mi? Destek direnc nedir suan
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Stop olmalı... 1dolar üzerindeyken tepeden almıssınız. Ben hala umutluyum yükselmesi konusunda ama bakalım.
Bakayn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bakayn ()8.9 tl idi hic bakmiyorum bile artik zararima moralim bozuk. Daha yeni ogrendim ki full almamali, stop koymaliyim
0BeğenmedimŞikayet
bahtsızkriptocu ()Kaç gündür takipteyim, bu kadar alt desteğe düşmemişti, sağlık olsun
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Stop can kurtarır...
Bu yüzden stop yazıyorum sürekli
bahtsızkriptocu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
bahtsızkriptocu ()4,281 desteğini de kırdı, yönünü iyice şaşırdı :(
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Kaçtan aldınız ? Full mu aldınız
Bakayn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Osman_DOĞAN ()Zararına sattım dexe aldım gündüz.
Kâr edip çıktım dexe den
Şimdi ufaktan dexe ye giriyorum yine
YTD.
renklay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
renklay ()0.60 kr tersteyim bana da oyle gelmekte :(
Osman_DOĞAN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bakayn ()Grt den cok fena zarardayim :(
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Doğrudur :) ama ben inanıyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
Osman_DOĞAN ()Bu tko dan bi cacık olmaz
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()4 gün sonra en düşük seviyeyi test etmiş şuan... İnşallah döner. Bir daha stop noktalarını atlamayalım lütfen
Kuzey35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kuzey35 ()C98 yorumu alabilirmiyiz zararda bekliyoruz satsammi bilemedim
0BeğenmedimŞikayet
BitcoinCANDİR ()Döngel hak yoluna dexe burda hedefler güzel ?
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Atayı saldım abi. Tko ve grt tutuyorum... hani o malda kalan %20 var ya onlar işte. Bir süre daha tutucam. İşime gelmezse ama satarım
0BeğenmedimŞikayet
Osman_DOĞAN ()ATA varmı sende abim?