Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Risk alarak konuştum. Zaten bu yaptıgımız işin risksiz oldugunu Kişmse söylemez. Ama isteyen bu riski alır istemeyen almaz. Burada Hür iradeler devreye girecek. Topu tamamen Ban' a atmayın :)
Menekşe_menekşe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Menekşe_menekşe ()Olsun hocam, yanılmak da var işin raconunda. 1yanilirsiniz 3dogru bilirsiniz. Dogrulariniz yeter hayır dua almaya:)
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Menekşe_menekşe ()Var olmayasica var , var:)
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Ons altına pek bulaşmak istemiyorum. Bu ara beni bayagı yanılttı kendileri :)
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Siz'de gram vardı degil mi?
0BeğenmedimŞikayet
Sezerw ()Serdar kardeş yazım gelmedimi sen gramı kactan almıstın
serdar4949 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
serdar4949 ()1 kg de 1200 vergi makaz 1300 toplam 2500 yapıyor ona göre hesabını sen yap
0BeğenmedimŞikayet
Menekşe_menekşe ()Vergi ve makası kurtarıyor mu ki. hesabim zayıftır.
0BeğenmedimŞikayet
serdar4949 ()10 defadan fazla 490 lardan 480 lere kadar gitti geldi alsat yapsadık şimdi tersten cıkmıtık
0BeğenmedimŞikayet
Menekşe_menekşe ()Aynı ben. demekki o kadar yilmisiz ki az çıksa yukarı full satacağız.
0BeğenmedimŞikayet
Menekşe_menekşe ()Yedi ömrümü ya . lütfen tamamlanmış olsun. gerxi cuma yeni bir dip görecek söylentisi de var ama. elinize sağlık efendim.
0BeğenmedimŞikayet
Beyaz_martı ()Anladım hayırlısı olsun beklemeye devam
0BeğenmedimŞikayet
serdar4949 ()Burda 490 görse kuveyturk te sat 486 7 ocivarda oluyor
Beyaz_martı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sezerw ()Senin alım kaçtı
0BeğenmedimŞikayet
Beyaz_martı ()Sabah sat 490 gordumu
0BeğenmedimŞikayet
serdar4949 ()490 nı gecemiyor
0BeğenmedimŞikayet
serdar4949 ()Sen nasilsansa bende öyle sabah 490 bi ara ful satayım dedim 10 keredir böyle oluyor
Beyaz_martı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyaz_martı ()Serdar nasılsın yine gevsedik
0BeğenmedimŞikayet
serdar4949 ()Sabah 490 lardadı evinede aldın artık 3 .5 bakma bozsaydın 3 gunde gr 500 olmaz sabahları genelde yuksek oluyor
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)