Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0485 12:47:49
EUR 36.2904 12:47:49
USD 34.5884 12:47:49
ALTIN ONS $2674.3650 12:47:49

Konu: BTC Grafik 30.08.2021

Günaydın değerli dostlar..

BTC şimdilik grafiktede gözüken % 0.382 FiB 47623.27$'lık destek bölgesinin üstünde tutunuyor olduğudur.. btc 'nin kısa vadeli görünümünde yukarı yönlü bir yükseliş ivmesi için (49420.72$-49.633$) bölgesini geçmesi gerekmektedir.. BTC'nin hala günlük MA200 ve haftalık MA20 gibi önemli destek seviyelerinin üstünde kalması pozitiflik durumunu ortaya çıkartıyor olduğudur ve konsolide bir görünüme devam ediyor olduğudur.. BTC 48.500$ gibi önemli bir direnci kırsa da şuan bu desteğin Altın a sarkmış durumdadır.. BTC'nin saatlik grafiğinde şimdilik 20-50-100-200 SMA gibi tüm HO'larin altında ve nötr bir durumdadır.. BTC'nin saatlik grafik akışında MA20'ye denk gelen 48.500$ desteğiyle oluşan bir yükseliş trend çizgisinin oluşumuda mevcuttur..

BTC'nin öncelik, % 0.5 FiB seviyesi 48K$ civarında bir seviyenin ardından 100 SMA'nin üstünde kalması, tutunması ve net başarılı kapanışlar yapması gerekmektedir.. BTC aşağı yönde bir düzeltmeye başlamadan önce 49.666$ seviyesinde bir yüksek tepe oluşturduysa da hala 50.000$-50562.11$'in üstünde yukarı yönde kapanışlar yapamamış olduğudur.. Son seanslarda BTC en düşük 46.363$'dan en yüksek 49.666$'a aşağı yukarı yönlü dalgalanmanın % 0.5 FiB seviyesi 48014.50$ kısacası bu seviyenin üstünde tutunması 100 SMA'yi kırması ve diğer HO'lara doğru adım adım gidecek olmasıdır..

BTC'nin öncelikle ve sırasıyla; 48.000$ ve ardından 100 SMA'nin üstünde kapanışlar 48.140$ ve ardından MA20 48.500$ ve adım adım diğer HO'lara doğru gidecek olmasıdır ve 49.000$'in üstünde (49420.72$-49.666$) bölgesini geçtiği takdirde yukarı yönde 50.000$'i kırmak isteyecektir.. En düşük son seanslarda ki 46.363$'dan en yüksek 49.666$'a doğru aşağı yukarı yönlü dalgalanmanın % 0.382 FiB seviyesinde şimdilik destek bulmuş olduğudur.. BTC kısa vadede 48.000$'lık destek bölgesinin üstünde kalması önemli ve burada tutunursa şayet, yukarı yönde devam etmesi sözkonusu olacaktır.. Saatlik MACD şimdilik düşüş bölgesinde nötr bir durumdadır.. RSI ise 50 seviyesinin altında o da nötr bir durumda olduğudur, bilginize..
Şimdilik bol kazançlar..

Yorumlar (8)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Sen doğru zamana denk gelmemişsin demek ki bazı yerlerinde musilaj vardı temizlediler ve sessiz, sakin yerleri de var özellikle Turanköy taraflarında..

btc68 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

btc68 ()

dostum ben ERDEK e gittim ocaklar çok kötü

CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

RXZ5K2 ()

Amin hepberaber bilmukabele Hocam
maşALLAH ALLAH ailenizle huzur sağlık hayırlar nasip etsin

3BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Çok tşk ederim @RXZ5K2 , Allah razı olsun..

Ehh biraz kafayı boşalttık iyi geldi çocuklara da biraz değişiklik oldu iyi eğlendiler..
Bol kazançlar..

@btc68 Küçük Kumla tarafindaydim geçtiğimiz senelerde Erdek'e gitmiştim orası da gayet güzeldir..

RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

RXZ5K2 ()

Hocam Elinize sağlık çok teşekkürler umarım tatilde huzurla dinlenebildiniz
hayırlı huzurlu sağlıklı günler esenlikler dilerim Hocam selametle

1BeğenmedimŞikayet

btc68 ()

tatil erdek mi tmm dostum

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Günaydın dostum, tşk ederim birkaç günlüğüne tatile çıkmıştım biraz kafa dinledim sayılır..

btc68 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

btc68 ()

@codex günaydın güzel insan nerde kaldın emeğine sağlık

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum