Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Sen doğru zamana denk gelmemişsin demek ki bazı yerlerinde musilaj vardı temizlediler ve sessiz, sakin yerleri de var özellikle Turanköy taraflarında..
btc68 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
btc68 ()dostum ben ERDEK e gittim ocaklar çok kötü
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Amin hepberaber bilmukabele Hocam
maşALLAH ALLAH ailenizle huzur sağlık hayırlar nasip etsin
3BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Çok tşk ederim @RXZ5K2 , Allah razı olsun..
Ehh biraz kafayı boşalttık iyi geldi çocuklara da biraz değişiklik oldu iyi eğlendiler..
Bol kazançlar..
@btc68 Küçük Kumla tarafindaydim geçtiğimiz senelerde Erdek'e gitmiştim orası da gayet güzeldir..
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hocam Elinize sağlık çok teşekkürler umarım tatilde huzurla dinlenebildiniz
hayırlı huzurlu sağlıklı günler esenlikler dilerim Hocam selametle
1BeğenmedimŞikayet
btc68 ()tatil erdek mi tmm dostum
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Günaydın dostum, tşk ederim birkaç günlüğüne tatile çıkmıştım biraz kafa dinledim sayılır..
btc68 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
btc68 ()@codex günaydın güzel insan nerde kaldın emeğine sağlık