Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (28)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()1825 te bir direnç yok kardeşim
1830/34 bölgesinde güçlü var, 1854 bölgesin de var sonrasi da düşen trend çizgisi ytd
Serkan__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serkan__ ()ilk direnç noktası gibi duruyor.
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Ne yapacaksın 8 usd artışı :)
Serkan__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serkan__ ()bu hafta 1825 ve üstü kapanışlar gelirmi hocam?
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Aynen kardeşim bizde çok
YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Malasef onu bile bırakamayacaksin
Aa1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()Ah hocam ah, kendi cellatlarına aşık olmadıkları kaldı. ( Gerçi aşık olanlar da çok.)
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Bu durum da ayrı muamma zaten, neden sonuç ilişkisi kuramadığım ilk sırada gelen bir konu. Sonra diyorum bazen sen ne anlarsın kes sesini:)
Ama susmuyor çoğu zaman içimdeki küçük çocuk. Bana bırakacağın dünya bu mu? Diye sorup duruyor be Dostum
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Tedbiri var da alan yok :)
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Tam olarak bunu kastettim. Tabi birde tekel sahibinin ne kadar kazanınca karnı doyacak buda etkili olacak.
Haksız rekabet tüketiyor malesef. Bunu tedbiri var mıdır bilmem
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Üretimi boşananların sayısı çok fazla zaten kalanlarda zor direniyor
Enflasyon geçici söylemlerine katılıyorum çünkü o geçecek ve hiperi gelecek
2BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Bir dönem üretim yaptık, zorluklarını iyi bilirim. Zor kurtardık diyeyim; ) yazdığını insanların anlaması zor olabilir. Artan üretim maliyetinin perakendeye yansıtmak çok çok zor. Tabi dünya markası değil isen. (Psikolojik para birimine uydurmak bile zorundasın. Bu ne demek diye soran olursa daha sonra açıklamaya çalışırım ama soran olmaz zaten:)
Asıl soru şu peki sürekli küçülen üretici üretimi bırakmak zorunda kalınca enflasyon rakamları nereye gelecek. Bu üretimler tekel olunca 1 adet domates kaç dolar olur?
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Zahmet olmazsa grafiğini bekliyoruz can Dostum. Bir grafik daha deyince meraklanıyor insan. Bize hakkın geçiyor helal et inşallah
3BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()bu da ilavesi olsun
0BeğenmedimŞikayet
Şeker_kız_Candey_ ()@Murat5635 ben engel olmaya çalışayım içimdeki Selda'ya. :)) teşekkür ederim Hocam
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Hayırlısı olsun diyelim 18 usd düşüş için çakılacak diyen birini de dinleyip prim yaptırdığınız için de sizi kutlarim
Şeker_kız_Candey_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şeker_kız_Candey_ ()@Murat5635 ikinci bir Selda olma korkusu sardı beni.
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()1800 altı mesela 1795 te 1800 alti geçen hafta oradaydık zaten
0BeğenmedimŞikayet
Şeker_kız_Candey_ ()Evet Murat Hocam. ons 1800 lerin aşagısına gelebilir dedi. sinyaller sata dönük dedi. pazaetesi salı için özellikle. @Murat5635
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Prim veriyorlar böyle kişilere adamlar yanılırken bile biliyor yemin ederim :)
YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()Kıdemli analist neyi biliyor ki
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()hangi açılışta bu hafta mı?
0BeğenmedimŞikayet
Şeker_kız_Candey_ ()@Murat5635 Emegine saglık Hocam. kıdemli analist altın çakılacak dedi açılışta. soguk ter döktüm yeminlen
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()yok kardeşim gelmedi bende en az 7 8 mesaj yazdım düşmedi
hoş geldin bu arada nedir son durum?
Sosa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Abi benim mesajım düşmedi mı?
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()eyvallah kardeşim cevap yazıyorum düşmüyor @Aa1 neyse bir grafik daha yapar içine yazarım :)
Dimuse için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Emeğine sağlık kardeşim, güzel bir çalışma olmuş. Bakalım takip edelim neler göreceğiz?
1BeğenmedimŞikayet
Dimuse ()İlk beğeni benden gelsin abi. Emeğine sağlık.