Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0425 18:47:46
EUR 36.0087 18:47:46
USD 34.5405 18:47:46
ALTIN ONS $2702.8500 18:47:46

Grafiği gönderen: Luciferr01

⭐⭐Luciferr01 ()
Bitcoin
Bir önceki grafiğe ek olarak 49300 üstünde gün kapanışı gelirse mum formasyonlarında kırmızı mumdan sonra gelen yeşil mum yutan boğa olur düşüş formasyonlarında güçlü bir teknik bakıştır.

Ek olarak eskiden yeşil- kırmızı mumlar yerine siyah- beyaz mumlar vardı..

Yorumlar (23)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Yeterli değildi hocam

Hyusuf için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hyusuf ()

Kapanış 49.069 gelmiş...

0BeğenmedimŞikayet

Melis065878 ()

Aminnn inşallah. Hepimizin :))) hayırlı bereketler nasip etsin inşallah

Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Şimdiden sizi tebrik ederim umarım kazancınızı harcarkende bereketi hiç bitmez :)

Melis065878 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Melis065878 ()

Kava da daha önce de dedim. Muhteşem yaptım. Kavayı da senin sayende tanıdım. Yorumların benim için çok önemli ve değerli. Bir şeye kırılırsanız aklınıza ben geliyim. Sizlere çok ihtiyacım var bunu bilin.
2 gündür az girdiğinizde de ben hep sizin sayfaya grafiklere baktim. Bir de bu olur sa woww çok eğlenceli olur :)))

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Deneyin hocam mutlaka :)

Melis065878 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Melis065878 ()

Hbar tam benlik coin miş :)) ben böyle coinler seviyorum. Rose alamadım. Iost kurtuldum da alacağım.

0BeğenmedimŞikayet

Erbil07 ()

Teşekkür ederim saygıdeğer hocam.

1BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

O zaman mükemmel bir üründür

Erbil07 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Erbil07 ()

Hocam ben al sat miktar artırmaya pek zaman ayıramam ama ben bunu alır unuturum o kolay :)

0BeğenmedimŞikayet

aspar ()

İyi akşamlar bol kazançlar :)

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Hak veriyorum size teknik kurallara tümüyle uymuyor. Teşekkür ederim nazik üslubunuz için

aspar için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

ROSE günlerdir 9275 bandını test ediyor kısa orta vadede yükselişi daha muhtemeldir. Fakat HBAR geleceğin ürünüdür. Kısa vadede sizi memnun etmeyebilir çünkü grafiği üzerine görülüyor ki sürekli kar satışları yapılıyor ve ilk aldıkları yerden tekrar giriyorlar. Bu dengeye ayak uydurabilirseniz sürekli al sat ile miktar arttırıp geleceğe yatırım yaparsınız. Kim bilir günün birinde 4k $ görürüz :)

Erbil07 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

aspar ()

Üstad ben formasyonu tartıştım sadece btc yükselmez demedim :)

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Söylediğiniz gibi önceki mumlar tam olarak uymamakta. Ama güncel ho ve yükselen trendin üzerine çıkması bende olumlu algı yarattı. Birçok formasyonun kuralları yüzde yüz olmak zorunda değil. Tek satıcı ve tek alıcı mumu üzerine genel trendide göze alarak alım yaptım.

0BeğenmedimŞikayet

Erbil07 ()

@Luciferr01 hocam iyi akşamlar tekrar tekrar emeklerin paylaşımlatın için teşekkürler, hbar ve rose bir miktar giriş yapmak istiyorum ikisi için seviye uygun mu? y. T. Olmadan

0BeğenmedimŞikayet

aspar ()

Sayın üstad fikir ve düşüncelere saygın sonsuzdur. Ama mum formasyonlarını da az çok bilirim. Btc bugün ki kapanışı isterse 50 binde kapasın orda o formasyon olmaz, koşulları sağlamaz! Saygılar

2BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

İnsan olarak her daim fikirlerimiz olacaktır. Kimi zaman yanılır kimi zamanda kazanırız. Bilgim- tekniğim kimilerine doğrudur kimilerine yanlış. Sosyal platformlarda bunları özgürce paylaşabiliriz. Kişi tercihini benim inandıklarım doğrultusunda yapıyorsa kazancı- riski göze almış demektir. O yüzden kapanışı ve ilerleyen günlerde nasıl olacağını bekleyip görelim öyle değil mi hocam?

0BeğenmedimŞikayet

aspar ()

Kapanış hangi rakamda gelirse gelsin yutan boğa formasyonu oluşma ihtimali yok! Üstad

1BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Hakkınız var. Gün kapanışını görmek gerekli bunun için. İhtimaller üzerine alım yaparım. Kesin teyit isteyenler bu kapanışı bekleyebilir. Stop bunun için var hocam. Yüzde yirmi- otuz kar için yüzde beş- on kayıbı risk edebilirim.

0BeğenmedimŞikayet

aspar ()

Btc yutan boğa olma ihtimali pek yok gibi üstad!

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Hayır yok. 49300 üstü gün kapatırsa olur

0BeğenmedimŞikayet

aspar ()

Yutan boğa mı var yani üstad

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum