Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
0BeğenmedimŞikayet
Dielife ()Bakalım yarın ola hayrola :)
Kral26 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Dielife ()Eyvallah hocam :) nasılsınız ne var ne yok arada yapın böyle süprizler :)
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kral26 ()Yarin senin grafigin pek bi anlami kalmicak
Dielife için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()emegine saglık kardeşim, benimde canım sıkılmışdı bir gümüşe yakayım dedim tam paylaşıcakdım sen paylaşmışsın :)
2BeğenmedimŞikayet
Dielife ()Arkadaşlar alt yorumda paylaştığım grafikle alakalı olarak bir durum var. Tra. wiev e ait alt yorumdaki grafiğin mum oluşumları biraz gerçek dışı gibi geldi. Bende inves.ting de tekrar çizdim. Bu grafiğe göre boyun çizgimiz 6.37xx ve aşağı kırılıp test etmiş görünüyor. Çalışması durumda ise hedefi grafikte mevcut.
1BeğenmedimŞikayet
Dielife ()Alt yorumda obo dan bahsetmiştim. Kimse itibar etmemiş ama bem yinede güncelleyeyim. Sağ omuz tamamlanırsa tekrar bakarız demiştim sağ omuzda tamamlandı aekadaşlar. Artık 6.34 altı kapanışlar risk teşkil etmekte. 6.34 altı kapanışlarla formasyon çalışırsa nihaî hedefi 6.21 bölgesidir. Burası aynı zamanda kanal desyeğidir.