Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()kac yıllık olduna bakmadım zaten haftalıkta rasyo satım bolgesınde orta vadede dusecegını dusunuyorum ben. ama once su yukselış kanalından bır ayrılmalı tehlıke gectı demek için..
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()tamam yukselcek ama nezaman yukselecek.. gördüğün grafik 1,5 yıllık yaklaşık... ona göre.. ))
__Deniz__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Arkadaş rasyo yükselecek demis eliot sayıma gore rsi de yükselişi destekliyor demiş.. önce 72 düşecek mis sonra 96 çıkacakmış
Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Bir de bu calismada gorduklerimiz ne anlama geliyor neler beklemeliyiz.
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Ben verdim abla
2BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Ben sistemsel beğeni özürlüyüm dostum:)))
1BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()hıc begenı vermemışssınız arkadasa elıot cok begendım bır calışma oysa .9
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Çıkıyor dostum:()
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Bizimkiler düşüyor da ne oluyor:)
1BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Senin grafikler ana sayfaya cikmiyo bende diyorum süper arkadaş kayboldu :)
0BeğenmedimŞikayet
Bulut_06 ()Gümüş ons bu durumu çok sevdi :)
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Tamam demiyorum o zaman :)
Bulut_06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bulut_06 ()Olsun biz yinede demeyelim sayğılar abi :)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Demesem olmayacak mı? :)
0BeğenmedimŞikayet
Bulut_06 ()Abi deme öyle :)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Zor gibi. En azından 85 leri görmeli :)
2BeğenmedimŞikayet
Bulut_06 ()Abi bukadar değer yetmezmi rasyo 50 lere gelsin :)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Grafigin içine yazdım :)
Altın gümüşe karşı deger kazanacak.
ÖzLem_09 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ÖzLem_09 ()Baktjm da anlamadım ne dio rasyo sence:)( anladığım dilden Halil hocamm plaesee:)