Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
1BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Gram ile ilgili daha önce sorunuza cevap verdim diye hatırlıyorum. Beklentimde bir değişiklik yok. Trend hala yukarı. Selamlar.
Sıla111 için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Strongking ()Tabi ki hayır ama şu an gündemdeki en önemli olay o, Fed yetkililerinin ağzında, tutanaklarda, ve tüm piyasada bu konuşuluyor, bir çok dinamik elbette var başta asilama, ekonomik veriler, ABD nin biden ile güçlü dolar güçlü ABD siyaseti, Çin'e karşı yarış, Avrupa'ya karşı yarış, tabi yanısıra delta varyantı, yapılan yardımlar ile talep patlaması yaşayan ve talep enflasyonuna sebep olan yardım çekleri, kapalı kalan toplumların harcama çılgınlığı , onlara bu taleplerini karşılamak için dondurulmek zorunda kalınan ekonomi çarkları, başkaldıran enflasyon(istenmesede) ve bunun metazori faiz arttirimini tetikleyici etkileri vs vs vs... yani kısaca tahvil alımlarını düşünmedim.. tüm datalar aslinda tek tek incelendiğinde iyi bir büyüme gösteren ABD ekonomisi, (aslında tüm dünyadan saklanan) ki ben bahar aylarinda belirtmiştim, ABD ye giden bir arkadaşım Mayıs ayında pandemi sadece bizde var ABD de herkes çalışma ve iş peşinde demişti, öğrenciler bile balolarini aileler tatil planlamaları yaptıklarını bana aktarmış ve bende paylaşmıştım. sozun ozu bence ABD de her şey aslında çok çok iyi gidiyor, tüm dünyadan bir xokseyi saklıyorlar, özellikle Çin'den, aşılama tamamen bittiğinde sahneye çıkıp yeni ve yeşil dünyadan bahsedecekler çünkü tüm sıkıntılarını atlatmış ve tamamen duze çıkacaklar, sonuçta güvenli liman güçlü dolar olacağından emtialar maalesef sonsuz demeyeyimde en azından 5-8 yıl sessizlige gömülecek.. saygılar
shaokahn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakıltaş ()Hocam bunu bende çok merak ediyordum bilgilendirmeniz için teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
Çakıltaş ()Sizi soru için tebrik ederim benimde merak ettiğim bir durumdu
Strongking için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sıla111 ()Neredesiniz hocam sizden yorum bekliyorum gram hakkında
0BeğenmedimŞikayet
Sıla111 ()İns hocam tahminleriniz tutarmi genelde?
2BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Önceden fiyatlama konusunda haklısınız. Fakat tek dinamik o mu sizce ? Yani altının seyrini sadece FED'in varlık alımlarımı belirleyecek ? Ben sanmıyorum.. Çok fazla dinamiğin çarpışması sonucu hareket eden bir altın fiyatı görüyoruz ve ben yukarı baskının daha fazla olacağı kanaatindeyim. Selamlar.
Strongking için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Strongking ()Üstad severek takip ediyorum.. lakin şu da demek değil mi oiyasa her daim beklentileri hep önceden alır, satar! Varlık alımlari toplantı tutanaklarına girdiğinden beri hemen bir tepki zaten verilmedi mi? (1682) büyükler de zaten hemen olmayacağını, aslında azaltma yapılacağını bilmiyorlarmi ve bu hareketi kullanmıyorlar mi? Kısaca önceden tepki vermeyecekler mi yani Fed para pompalamayi tamamen kestiginde zaten her şey bitmiş olmayacak mı?