Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
Mhmthsbhl ()Hocam suanlik bir tepki yok .
Bakalim 890-880 civarina gelecek mi tutunacak mi takip edecegim
Alim yaptiysaniz sahsrn buralar zararken yeri degil bende ytd
DtRK için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DtRK ()Hocam 910a kadar geldi bundan sonra ne yapmamız lazım sizin fikriniz nedir
Mhmthsbhl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mhmthsbhl ()3 hafta onceki paylastigim grafigimi takip ediyorum halen alma diyor.
Aciklamsinda yazmistim. 964 kirarsa 890 hedefi vermisiim.
Bu grafigi oaylastigimda ons 1031 di ve ben yukari kiracagini dusunuyordum lakin baya asagi kirdi ... zor olani basardi.
1BeğenmedimŞikayet
Melisada ()Ah keşke tl olsa alsak tüm paramızı yatırdık biraz tepki yükselişi olsa çıksa satsak ama bizde şans yok bu kezde döner yükselir. İnşaAllah son söylediğiniz olur tuzaktır ve haftaya yükselir
1BeğenmedimŞikayet
Mhmthsbhl ()Sahsi kanatimce evet. Ama bu tur formasyonlarda tuzak olabiliryor.
Hocam o yuzden kademeli al kademeli sat yapmak gerek ytd
Melisada için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melisada ()Kapanışa kadar 964 gelmezse haftaya düşüş devam eder mi
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Gümüşte sıkıntı hocam
0BeğenmedimŞikayet
DtRK ()Sanırım inecek 890a ya sonra:)
2BeğenmedimŞikayet
Mhmthsbhl ()2 hafta once paylasilan grafik.
Ons olarak 964 takip edilir .
Kanala gelirse iyi olur .
Gelmezse grafikte hedef belli
0BeğenmedimŞikayet
Mhmthsbhl ()Iki hafta once paylastigim grafik halen gecerli. 1031 kiramadi asagiya geldi
0BeğenmedimŞikayet
Mhmthsbhl ()Rica ederim ne demek hocam.
Ons olarak 1030 ustu kapanislar cok guzel olur.
Ins en kisa zmanda cikarsiniz duze.
Umutum34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Umutum34 ()Cevap yazdığın için teşekkür ederim ilgin için saol zaman derdim yok bekliycem mecbur kâr geçtim anaparami kurtarırım diyoruz yani tekrar 3.30 olur bir şekilde inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Mhmthsbhl ()Hocam haftalik grafikte al vermek uzere . Ins yukselis trendi baslasin bir kademe kademe gitmekte fayda var.
Ben zaman verme konusunda curetkar degilim.
Once 288 - 290 arasi kapanislar yapsin iste o vakit yukselise gectigini anlariz .
Birde ulkemiz cok kirilgan yapida oldugu icin bir bakmisin bir gecede 40-50 tl yukari atmis . Olmayacak sey degil.
O yuzden zararkes yapmis olanlar nacizane alttan geri yerine koyabilme imkani yakalanmissa konulmali. Ytd...
Umutum34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mhmthsbhl ()Amin ins abi. Bende zamaninda 200-300 bin para yedim. Hic bir sey bilmiyordum . Zararkes yapiyordum dusunce alamiyirdum. Yada yukselis yapiyordu yuksekten aliyordum.
Cok sukur ki bir seyler ogrendim sabretmeyi kademe yapmayi deste direncleri ...
Yavastan yoluna soktum .
Ama bu siteye bakarak yatirim yapilipta kazanilmasi cok zor. Belki dogru adami yada adamlari bulirsun ama yine kafan karisir o aldiydi bu sattiydi.
Birde kotuniyetli insanlar aldanirsan cabasi.
Abi ins sende cikacaksin belki evden daha hayirli bir sey olacak bilemiyoruz ama yeterki umidin inancin hayalin yikilmaain haneyi saadetin bozulmasin.
ibonline için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ibonline ()şuan portföyümde Altın gümüş Platin ve coğunluk Paladyum olarak duruyor.
0BeğenmedimŞikayet
ibonline ()valla abi azda ordan tokatlandım zararım neredeyse 200 bine yaklaştı sonra biraz radikal davrandım gümüş az al sat yaptım dolara parite ettim paladyumdan bi kısmını zarara satıp altın aldım biraz toparladım ama hala zarar 130 bin bandında bugünde elimdeki gümüşten bi kısmını platine geçirdim. Ha birde Kambiyo vergisi ödüyorum Allah sonumu hayr etsin şuan mevcut param ile ev yapmam mümkün degil inşallah tez zamanda bu beladan kurtulur buralardan uzaklaşırım.
0BeğenmedimŞikayet
Umutum34 ()Slm dostum platin ne zaman 330 Lara gelir maliyeti kurtarsak iyiydi varmı öngörünüz
1BeğenmedimŞikayet
Mhmthsbhl ()Sayin ibrahim hocam platin cok kusturdu yatirimcisini, bir muddet uzak kaldim korkuttu beni . Ins su 1031 onsu kalici kirsin yola devam ins.
Gumus daha hizli bir emtia ve banka makaslarida daha uygun oldugu icin oraya yogunlastim.
Sizler ne yaptiniz abi? Pala almistiniz verdiniz mi
Sizin icin ozellikle dua ediyorum.
Ins en yakin zamnda evinizi hayal ettiginizden daha guzel yaptirirsiniz
ibonline için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ibonline ()gözlerim sizi arıyordu ama siz Platinle artık ilgilenmiyorsunuz gibi geldi şu ara gümüş sayfasına yogunlaşmısınız.
1BeğenmedimŞikayet
Mhmthsbhl ()Alt yorum .
1031 kirilirsa hedef 1100 idi.
Nerden dondu? Tam 1031... den...
Oynuyorlar kedi fare misali...