Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Aynen doğru dedin
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Eyvallah hocam teşekkür ederim böyle olduğu için düşerken de çıkarken de sayfada olabiliyoruz
__Deniz__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Bende senin çizimleri beğeniyorum aklın yolu bir :) temelsiz teknik siz sallamiyoruz :) herseyimiz açık gostererek seçenek sunarak
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Hocam senin rasyo grafiği gördüm beraber çizsek bu kadar olur :)
Sonuca gelince piyasa her zaman son sözü söyler:)
__Deniz__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Ben cizmedim göz ucuyla gördüm :) söyledim rasyoda da aynı rakamları bulmusuz hedef belli ya sonuç ne olacak acaba :)
2BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Eski bankacıyim (9 yil yaptım)
Simdi bir şirkette idari işler sorumlusu olarak çalışıyorum
Şeker_kız_Candey_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şeker_kız_Candey_ ()@Murat5635 Hocam senin meslegi merak ettim. tabiki senin için uygunsa. yoksa paylaşma
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Kırmızı üstünde iki mum oluşmadığı sürece alt rakamlar aktif kardeşim
Menekşe_menekşe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melisada ()Emeğinize sağlık abim lütfen paylaşımlarınıza devam edin bizler de kurtulalım şu zarardan. Teşekkür ederim Hayırlı bereketli kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()inşallah ama rasyo 70 gelmesi için aşması gereken rakamlar var gümüş ons tarafinin
Ayhan601 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Menekşe_menekşe ()Düşen trend çizgisi mavi olan ve sonu 1730a çıkan çizgi mi.
Önce 1864 yapıp sonra 1730civarina gitme ihtimali mi var yani. sormakta fayda var diye düşünüyorum sonra oturup ah vah yapmaktan iyidir.
Bir de bu ons un TL karşılığı belli mıdır ki.
0BeğenmedimŞikayet
Ayhan601 ()Ellerine saglik usyam rasyo 70 altı gelirse gümüş beklediğimiz rakamlara tekrar yerlesirmi acaba
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()bu arada ara dirençler 1816 ve 1833 bölgeleri arkadaşlar bu bölgelerde takılma geri çekilme yapması normaldir ytd
herkese bereketli kazançlar