Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetruhi1903 ()Haklısınız biraz karışık
acemi_yatirimci55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
acemi_yatirimci55 ()Sorunuzu okudum ama bir şey anlayamadım :(
Mehmetruhi1903 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetruhi1903 ()Biraz aşağıda kaldı
0BeğenmedimŞikayet
acemi_yatirimci55 ()Hangi soruyu?
Mehmetruhi1903 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetruhi1903 ()Bilginiz dahilinde sorduğum soruyu cevaplayabilir misiniz
0BeğenmedimŞikayet
acemi_yatirimci55 ()EMA21 : 8.477
EMA50 : 8.497
Destekler : 8.30 - 8.01 - 7.78 - (7.56 - 7.50) - 7.25 - 6.88
Fiyat EMA seviyelerinin aşağısında günlük kapanışlar yapmaya devam ettiği sürece düşüş ihtimalinin daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Destek seviyelerinden fiyatın yükselmesini ve EMA seviyelerinden fiyatın düşmesini bekleriz. Kırılan destek seviyesi, bir sonraki seviyeyi hedef haline getirecektir.
1BeğenmedimŞikayet
82ahmet42 ()son dip 8.4 oldu 8.3 belki bir iğne veya 1 günlük bekleyiş :) daha buralarda çok bekleriz gibi geliyor bana
şuan mb giren dövüz ancak 9 olmamasını engeller
dxy tarafınıda katarsak 93.70 yaptı 93 gibi geri dönmesi bekleniyor ilk hedef 96 ytd
şayet bizde bist negatif dolar ise 8.3x düşer yogun alıcı kitlesi ile dyx dediğim gibi 96 hedefine gideceği zamanları çakışırsa o zaman işler değişir. :)
Akan_Deniz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Günaydın salih son bı dip sonra faiz indirimi
salih2837 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
salih2837 ()benim içinde nasıl kırılacagının önemi çoktur
normal seyrinde kırılma ihtimali yok ilk destekden sonraki rakamların
anormal senaryo lazım faiz artırımıda bende yoktur bu sene
yanılırsak artırırlarsa o zaman pozisyonumuzuda o rakamlara gore alırım güncelleme çok hızlı yaparım
1BeğenmedimŞikayet
CamelSoft1 ()Ellerinize sağlık hocam.
0BeğenmedimŞikayet
CamelSoft1 ()8.27 olacaktım rakam hatalı olmuş.
CamelSoft1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
acemi_yatirimci55 ()Grafikte çekilen fibo zaten 6.88 den 8.80 tepesinedir. Ben log grafik ve log fibo kullandığım için değerler biraz farklılık gösterebilir.
CamelSoft1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CamelSoft1 ()6.88 dibi ile 8.80 tepesi arasında fibo çektiğimizde de aynı değerlere çok yakın fiyatlar karşımıza çıkıyor hocam dolar 7.27 seviyeleri altında kalıcı olması durumunda fibo 0.5 ile 0.618 seviyesi alım için çok ideal bir seviye olacaktır.
1BeğenmedimŞikayet
Atlantis01 ()Katılıyorum ve ekliyorum, para girişleri ile kırıladabilir ancak kalıcı olmaz, Taşıma su ile değirmen dönmez.
0BeğenmedimŞikayet
acemi_yatirimci55 ()Nasıl kırıldığının bir önemi benim için yoktur. Kritik seviyeler kırılırken veya trend yön değiştirirken her zaman bir bahane bulunur.
0BeğenmedimŞikayet
salih2837 ()aynen kırılabilir lakin ilk destekden sonrası faiz artırımıyla kırılabilir başka türlü bende kırılma şansı yok tabi başkalarını bilemem
0BeğenmedimŞikayet
acemi_yatirimci55 ()Bu piyasada bütün destekler ve dirençler kırılabilir.
0BeğenmedimŞikayet
salih2837 ()ilk destek bile beton gibi var gerisini söylemeye gerek bile yok
ilk destekden sonraki rakamlar faiz artırımı olmadıgı surece hayaldir utopyadır...
-1BeğenmedimŞikayet
WassAbi ()Hocam gümüş sayfasında gümüş tl grafiğini görmeseydim bu grafiği ve rakamları tartışalım derdim.
0BeğenmedimŞikayet
82ahmet42 ()8.290 gelince bir grafik daha ayarla hocam :)