Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
1BeğenmedimŞikayet
azap_yolu ()eline koluna sağlık hocam
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@azap_yolu kardeş ben daha piyasa açılmadan yukarı yönlü çizdim. Alt yoruma bak istersen.Şu anda ikinciye yaklaştı hedef üçüncü üzerine çıkması ve burayı taban yapması.
Maalesef şu ana kadar olan 4 mum çubuğu olumsuz iş amerikanın açılışına kaldı.
şu an kadar daha önce yaptıkları gibi aynı oyun devam ediyor, dolar kurunu aşağı çekerek gümüşün TL değerini aşağı baskıladılar. İnşaallah devamında her zamanki gibi altın ons aşağı rasyo yukarı yapmazlar da 0782 üzerinde kapatır. Sonrasında da 1,618 ve 2,618 e gider.
1BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Elinize sağlık çok güzel bir çalışma . Çıkış başladığında yukarı yönlü her dalgalanma aşamalı olabilir. Genelde ilk çıkış dalgası verdiğini en çok geri alanın oluyor. Sonrasındaki dalga boyları artışı destekleyecek biçimde daha kısa boylu kalıyor. Bakalim artık önce bir çıkış şekillensin.
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@VforVendetta• Çıkış trendiyle ilgili yorumunuz çok güzel olmuş durumu tarif ediyor. Gümüşe baskı hala devam ediyor bir yandan dolar altın ons aşağı rasyo yukarı bir türlü baskı bitmedi. Rahat bıraksalar zaten çok daha yukarılarda olurdu diye düşünüyorum. 4 saatlik bakınca ilk direnci kırmış gibi görünüyor ama üçüncü mum da olumsuz. Günlükten bakınca ise olumlu gibi görünüyor. Dediğiniz gibi hep muallakta bırakıyorlar bu gidişle ne olduğunu anlayana kadar iş işten geçmiş olacak.
Büyük ihtimalle daha önce nasıl ki pek çok kişi yukarı dönecek diye satmadıysa şimdi de tekrar düşecek diye siyah çizginin üzerinde kapanışlar yapana kadar almayabilir de.
1BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Tesejkurederim
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bazı arkadaşlar bu sebeple yasaklanmış ama belki faydalı olur diye arada bir paylaşıyorum. Anlık takip ederek o anki duruma göre karar veriyorum. Aza çoğa bakmadan da kısa süre içerisinde duruma göre parçalı yarısını satıp geri dönüşte TL ekleyip sattığımın iki katını almaya çalışıyorum. Elimde % 15 gümüş var bunu satmam için gramın 15 TL olması lazım.
En son 6,3593 ten almışım 6,4051 den yarısını satmışım. 6,1020 den Aud 0,9378 den Nok almışım.
Bu gün 6,28 lerden alım fırsatı verdi almadım alsam yarısını 6,34 civarı çıkabilirdim.
Şu ana kadar başarılı değilim. Geçen sene bir günde 15 işlem hakkım dolduğu için eşime özel olmayan kurdan 5,87 den gümüş aldırdığımı hatırlıyorum.
Sayfada TANER_Murat ı takip ederseniz size daha faydalı olur diye düşünüyorum.
Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ben de bilmiyorum nereye gideceği belli değil 6,15 hatta 5,80 altına da inebilir 7,20 üzerine de çıkabilir. ama artış yönünde beklentim daha fazla onun için 1 satarsam 2 katını almaya çalışıyorum.
Anlık takip edip ilave alım yapabilirsem sonrasında al sat yaparak elimdeki gümüşü artırmaya çalışıyorum % 15 gümüşteyim. Zararkes yapılacağını bilsem 6,35 ten aldığımı 6,36 dan satardım.
Fakirağa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Gunaydin. Ilave alim icin ve kar satışı hangi rakamları takip edeceksiniz burada paylasiyormusunuz bu tur ali. Satimlarinizi. Hayirli gunler dilerim
0BeğenmedimŞikayet
Fakirağa ()Buralardan zararkes yapılmalı sence yoksa bu hafta artış olur mu ödeme var vakit kalmadı
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@ferdi055 Kimse cevap vermemiş ben vermeye çalışayım. Alttaki yorumda beklentimi yazmıştım. 6,36 ya kadar çıktı ama ilk direnci henüz kıramadı mumların şu anki görüntüsü olumsuz bu grafikte görünen ikinci mum içi dolu olarak yukarı kırarsa olumluya dönebilir.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Teşekkür ederim. Ben de zaten 'İnşaallah burası dönüş noktası olsun' temennisiyle eğer burası dip olursa diyerek çizdim.
Dediğiniz doğru buranın dip olduğu kesin değil.
calculator için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sayın @REŞAT12 kıymetli arkadaşım, hata gördüğünüzde uyarın dediğiniz için bir hususu dile getireyim. Öncelikle öğrenmeye çalışmaktaki kararlılığınızı tebrik edeyim. Trend temelli fibonaccini dip- tepe- dip ya da tepe- dip- tepe den çekilir. Siz dip- tepe tamam ama son dip olarak aldığınız yerin daha dip olup olmadığı kesin değildir. Bu çizimi yapabilmek için son dip olduğuna karar vermek için dönüşü görmek şarttır. Şuan dönüş olduğunu göremediğimizden son dip kural gereği alınmaz ama siz şunu diyorsanız bence dip burası ve inanıyorum (o zaman hislerle hareket olur) ve böyle çizdim derseniz inşallah son dip burasıdır deriz ve çalışmasını temenni ederiz.
Çalışmalarınızı her zaman like ile destekleyeceğim.