Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
Melis065878 ()Birde sağlığınız nasıl. İnşallah çok iyidirsiniz. Sağlık herşeyden önemli
Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lckly_ ()Hocam merhaba altcoin LİNK te beklentiniz nedir acaba hiç kıpırdama yok btc o kadar çıkmasına rağmen :(
0BeğenmedimŞikayet
Melis065878 ()Peki çok tşk ederim. Yeterli flm var :)) ben öyle oldunu biliyorum ama cevap yazmayınca üzüldüm. Zararım kurtayım Allah ne dilediğiniz varsa versin inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Eosta yürüme potansiyeli yüksek ama flm kadar değil. Bildirimler bazen düşmiyor yoksa herkese cevap veriyorum
Melis065878 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melis065878 ()Siz bana cevap vermeyince kava satıp eos aldım
0BeğenmedimŞikayet
Melis065878 ()Neden öyle oluyor ki. Benim sizlere gerçekten ihtacım var. Bende çabalıyorum. Beni ilk okul 1 giden öğrenci gibi düşünün :))) Bu coin cidden bana daha çok sabır öğretiyor. Coinden coine geçmemeliyim. Elim hot satış için gitti satmadım. Şuam uçuşta.
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Hocam bildirimleriniz düşmüyor galiba
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Tertemiz yüzde elli aldık çıktık hocam sağolasın :)
SARISEVMEZ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
SARISEVMEZ ()dayi bu cos'u sorduydum sana hatirliyormusun 30 eylülde güncellemesi var çok düşük diye 2 gün sonra yürüdü :) hacim yoktu geliyor. busd paritesi yok diye görünmüyor ekranlarda.
0BeğenmedimŞikayet
Melis065878 ()Ne oldu yine bilmiyorum ama siz benim sorularımı artık cevaplamıyor sunuz. Peki bende bir daha sormam. Ben herkese soru sorarım. Bu yapılan gerçekten anlamsız
0BeğenmedimŞikayet
Melis065878 ()Hocam :)) bana alabileceğim bir coin söyleyebilir misiniz.
0BeğenmedimŞikayet
Melis065878 ()Çok tşk ederim. Peki ne alabilirim
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Ana paranız içerde kalsın karınız kadar kava satın hocam
0BeğenmedimŞikayet
Melis065878 ()Hocam kava hedef 8.50 di. Kava gece 8.60 gelmiş. Şuan 8.20 de satmalımıyım?
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Anladim hcam.
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Btc ile cos alıyorlar hocam
mexido için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Btc mi aliyorlar hcam?
0BeğenmedimŞikayet
Songoku ()E git ye sanki bana İngiltere prensi :)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Kim olduğunun bir önemi yok biz ekmek yedikten sonra
Songoku için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Songoku ()Enes'in işi