Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
WassAbi ()Hocam çok soyut bir çalışma olmuş. Tebrikler :)
0BeğenmedimŞikayet
Effsane ()Alla Alla hedefimiz nerdeyse aynı:)) like verdim:)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()aynen öyle..
Clane için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Clane ()Bende öyle düşünuyorum. henüz alıma baslamamaları bana yükseliş icin zaman var diyor. bunlar borsa satışları ile metallere yine bir oyun kuracaklar gibi.
Ytd.
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alpaslanoffical06 ()Ben sanmıyorum artık dusecegini yavas yavas yukari gider artik tabiki son sozu haftaya Fed soyleyecek
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()var sebep. düşürecekler tabandan toplayıp tavanda satacaklar...
Alpaslanoffical06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Clane ()O kadar olma ihtimali zayıfladı artık. Bir düsüs daha 2. Dip yapıp uzun bir yükseliş dönemi başlatabilir.
Kendi öngörüm. ytd.
Tamer8888 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alpaslanoffical06 ()Dunyada bu kadar olumsuz sey varken neden düşsün bi sebebi olmali?
Tamer8888 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alpaslanoffical06 ()yil sonu 2000 olsun baska bisey istemiyom dolar mecburi yukselecek zaten eylulun ortasindan itibaren dolarda yukari agresif hareketler baslayacaktir tek sikinti ons ..
0BeğenmedimŞikayet
Tamer8888 ()Hiç zannetmiyorum hedef 1550
0BeğenmedimŞikayet
Clane ()Ama sanki dibe son bir daha uğrayıp alıcıları toplayacak. Güçlenmek icin.
Artık haftaya fedin ne yapacagı belli olur. Altın da yönünü netlestirir.
Alpaslanoffical06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alpaslanoffical06 ()1790 üstü 2200 mü wuw?