Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0478 11:38:43
EUR 36.2408 11:38:43
USD 34.5624 11:38:43
ALTIN ONS $2698.7350 11:38:43

Konu: Fibo ons tl ana destek ve direncler

⭐⭐ALTINCIDAYI_ ()
Gümüş

Yorumlar (6)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

NEW_GOLD ()

7.15 de iddialı olmuş çünkü 6.15 gördü halk tabiri ile teneke :)

ALTINCIDAYI_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

NEW_GOLD ()

Açıklama için teşekkür fakat şu grafik 7.80 de çoğu kişiyi kurtarırdı diye düşünüyorum sadece. millet gaza geldi 11-12 olacak diye bundan dolayı sordum. full TL de beklemeye devam sadece tersteki arkadaş sayısı fazla onu düşündüm

ALTINCIDAYI_ için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

ALTINCIDAYI_ ()

7.45 te alim yapana sakin ha burasi direnc alim yapma, diyen ben 7.15 gormeden rahatlamayacak diyen ben. 7.15 gosteren en az 10 grafigimi bulabilirsiniz

NEW_GOLD için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ALTINCIDAYI_ ()

Hayir asla yanlis anlamam, sadece ayni aciklamayi defalarca yapmaktan yoruldum. Ben ramazan ayina kadar cok yuklu islemler yaptim. ramazanda Ev aldiktan sonra hep kendime sozum vardi bu isleri birakacaktim asiri yorucu ve bagimlilik yapiyordu 11 k kadar gumusum kaldi onuda7.83 ten sata bastim 7.8124 ten sattim, hala ekran fotosu profilde mevcut. Daha sonra elime biraz para gecince hem vallahi hem billahi hicbir grafik indikator vs bakmakmadan sadece aklimda kalan 7.55 destegiyle 7.56 dan alim yaptim nasil olsa biraktim bu isleri al yata dondum dedim, butun alarm programlarimi bile silmistim, sans bu ya cakildi gitti:) malum tatilde olunca kanimizada islemis yine oturduk ekran basina. Yoksa bu 1 yillik "duragan veya dusen" gumuste 177 k ile baslayip sanirim 203 k ile jubile yapan kisiyim :)) her zaman notunuda duserim v. katilimin yedigi 96 bin tl karim haric :)

NEW_GOLD için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

NEW_GOLD ()

Bu arada altın 390-400 civarı GAP vardı kapattı ama gümüş 3.90-4.00 civarı olan GAP kapanmadı.

0BeğenmedimŞikayet

NEW_GOLD ()

Yanlış anlamayın ama bu çizgiler hiç 7.80 de çekilmedi. hiç uyarı yapmadınız kanal tepesi diye veya ara destek 7.13 gibi

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum