Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
Kelaynak ()Teşekkür ederim. Geçeceğim.
Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Direk binance hocam global olan. Tl ile de var $ ilede
Kelaynak için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kelaynak ()Binance tr mi indireceğim. Bu türkçe mi. Alış satış tl mi $ mı. Teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Referans girmenize gerek yok. İnternetten videolarını izleyin kolay ve basit olduğunu göreceksiniz
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Kapanış öncesi yorum yapmam biraz yersiz olur hocam. Avax bu düşeni kırdıktan sonra yoluna devam etmesini beklerim. Ama tabiki hayırlısı yeniden değerlendirmek gerekir
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kelaynak ()Nasıl yapılacağını bilmiyorum denemedim. Referans falan istiyorlarmış gibi bişey dumuştum.
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()eyvallah hocam bu arada günlük kapanışta mezar taşı doji mi yapacak kayan yıldız mı tam kestiremiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Binancede üyelik açmak bir saatinizi almak hocam. Lütfen vaktinizi ayırıp bizle birlikte olun
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Estağfirullah hocam. Kızmıyorum öyle anlaşılmasın :) kalp kırıp sert çıktıysam özür dilerim
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()yanlış anlama hocam sana muhalefet için yazmıyorum fikir olsun diye yazıyorum zaten sayfa da grafik atan yok senden başka denk gelmedim sende kızma :)
0BeğenmedimŞikayet
Kelaynak ()Paylaşımlarınızı ve grafiklerinizi dikkatle izledim. Btctürk kullanıyorum. Sizin coinler bende yok. Btctürkte olsalar bir an tereddüt etmezdim. Teşekkürler.
4BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Hocam tek bir ana düşen trend vardı onuda 24 kırılımı ile tamamladı. Takıldığı nokta fibo direnç bölgesi oldu. aslında 34.6 idi fakat oraya kadar taşıyamadılar ve şuan bir alt fibo destek bölgesi olan 28.65 den tepki geldi
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()hocam eline sağlık
düşüş hattından bir trend çizip fitili nereye attığına baka bilir misin
bir de günlük te oluşturduğu son mumu takip etmekte fayda var