Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
1BeğenmedimŞikayet
Roubini ()Eğer iki hfta önce dolar satıp, şuradan bir hisseyi alsaydınız, %20 kazanmıştınız. 8.20 den dolar alın geri. Mis gibi Trade. Mis gibi para :))
0BeğenmedimŞikayet
Tabesi ()Şimdi sor 1.1799 da stop oldum eş çocuklar sayfaya girmesini yasaklamış sürekli zarar ediyor diye
Roubini için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Roubini ()Kayserili 1.18 den Euro aldı
Oradan da terso olmuş aahahaha
Tabesi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Togimaranta_ ()Evet bende farkettim hep terste bekleyip dolar dustugunde kayboluyor?
0BeğenmedimŞikayet
Tabesi ()Stop falan yaptığı yok karizma çizilmesin o değil kaysetili fedçi
0BeğenmedimŞikayet
Roubini ()Akan deniz mi!
Genelde dusukten satıp yukarıdan alıyor da ajajjaja
Tabesi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tabesi ()Bide fedçi vardı onu unutmuşsun 8.69 dan dolar alıp 8.68 den stop oluyordu ona güvenenler 3 aydır terste
1BeğenmedimŞikayet
__Dersimli__ ()Ellerine sağlık
Ürkütücü_zombik için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ürkütücü_zombik ()Geçmiş olsun. Bende hatırı sayılır zarar ettim, ama sırf elimdeki emtiaya göre yorum yaparak milleti yanlış yönlerdirmek de aklımdan geçmedi. Fikrim varsa söylerim yoksa susup dinlerim. Bu kadar basit
0BeğenmedimŞikayet
Roubini ()hocam ne yazalım
aynı tekniği söylemeye gerek var mı?
koy ekrana 7 ve 16 üssel ortalamanı üzerinden kaldıkça taşı altına inerse topukla.
8,40 üzeri 8,60. 8,60 yaklaşımlarda zaten satış yiyor.
8,40 altına inerse de orada 8,35 var orası da kırılırsa 8,20. gelir mi zannetmiyorum ama para vsvs gelirse iner.
Erişim için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Roubini ()zaten bak hepsinin yorumları, gelecek, çıkacak, kaçacak, uçacak, kopacak, düşecek diyen adamlar varsa uzak durun.
bu piyasa; net konuşan kim varsa duman eder..
Dolar için Roubini yorumu (2021-07-12 10:10:54) Cevap yaz
ne kadar gezinir, bilmem. 8,67 üzerinde kapanış gelmedikçe yön aşağı, 8,40-38.
https://altin.in/roubini
8,67 üzeri kalsaydı long olurdum. altında kalmaya devam etti short oldum.
8,80 olduğunda burada ne diyorlardı 9-11-14 :)) ahahaha
8,45 altı parça parça alım yapmak güzel olur,
8,35'e kadar inebiliriz dedim.
ben de derim kopacak ucacaz millete gaz vermesini.
niye ben düşecek yada kopacak demiyorum, net emin konuşamıyorum. cok büyük zararlarda yazdım. Ettiğim zararı yazsam coğu bu paraya ulaşamaz ulaşanda muhtemelen yaşamaya veda edder:) kazanıyorum da :) tecrubelerim çünkü. :)
forumdaşları uyarıyorum, size gaz veren değil, size bilgi veren insanlardan faydalanın.
1BeğenmedimŞikayet
Ürkütücü_zombik ()Tekirdağ lı beni engellemiş)) , onun ki yorum değil Temenniydi zaten. Manipülasyon da denebilir.
2BeğenmedimŞikayet
Roubini ()Dolar için WiTCH yorumu (2021-06-18 10:28:43)
Yeni rekorlar gelicek yön yukarı, YTD
https://altin.in/witch/13
Dolar için WiTCH yorumu (1 hafta önce)
Direnç yok artık, YTD
https://altin.in/witch/12
Dolar için WiTCH yorumu (2 hafta önce)
Gram da 620 cepte, YTD
https://altin.in/witch/18
bilmiş bilmiş yorum yapıyorlardı;
sitenin en bilgisiz ama kendini cok bildiğini sanan tayfası
@witchh
@NİLSUDE
@cermik
@tekirdağlımurat
@falcon38
@akandeniz
bunlardan uzak durun. Bunların sizden daha bilgili olduğunu sanmayın.
azcık utanmaları varsa siteye girip özür dilerim yanıldım hakkınızı helal edin der ve sonsuza kadar uzaklaşırlar.
1BeğenmedimŞikayet
Roubini ()yapacağı iş o zaten :)
kendini yeni öğreniyor.
1BeğenmedimŞikayet
Ürkütücü_zombik ()Ok yayladan çıktı millete 8.65 den aldırdı. O nolacak şimdi tavşan besliyor)