Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0428 14:31:27
EUR 36.0685 14:31:27
USD 34.5654 14:31:27
ALTIN ONS $2700.0650 14:31:27

Konu: tamamı hayal ürünü jenerik senaryo ytd

⭐⭐Murat5635 ()
Bitcoin

yok eğer burdan döner kanal tepesi 51.000 aşılırsa senaryo iptal olur fişekçi arkadaşları tebrik ederiz,

Yorumlar (24)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Teşekkürler hocam diğer grafiğide merakla bekliyorum

Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

@Luciferr01 hocam ben bunu yazdığımda yükselen kanal dibindeydi ve burdan yükselir
51 bine gidebilir dedim
2. adımı kanal dibine tekrar dönüş şu an 46.500 civarı eğer bu yükseliş kanalı kırılırsa aşağı doğru sonrası izşenir birazdan bir grafik daha atacağım

0BeğenmedimŞikayet

Haşim21 ()

Nasipten ötesi yok hocam

Dönence için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Dönence ()

Bugün biraz zararla sattım uzun süredir araştırma yaptığım başka coine geçtim dipten aldığım viaların karı gitti sağlık olsun...

Haşim21 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Haşim21 ()

Profilinizi okumuştum Via vardı aklımda kalmıştı. Haberi görür görmez haberdar etmek istedim hocam. Can sağlığı olsun artık..

0BeğenmedimŞikayet

mexido ()

İns. hcam teşekkürler.

1BeğenmedimŞikayet

Nisyar ()

İnş. Murat Bey 2 değil 3 mum atsın

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

inşaAllah ben yanılırım kardeşim 51.000 ni aşar üstüne iki mum atar o zamanda girer sayfaya ne bulursanız alın derim :)

mexido için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

mexido ()

Anladım hcam o zaman bize pek fayda sağlamaz altcoinler olarak eger iğne atarsa. Kalıcı olur umarım ordan yukarı gider. Neo ve trx de zarardayım 4 aydir. Ne ileri be geri olduğum yerde kaldık full malda zarardayiz.

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

maksimum oraya kadar gidebilir bu gidiş mumla değil iğne ile olabilir diye düşünüyorum ytd

mexido için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

mexido ()

Nereye kadar yukselir burdan 51 mi acaba? Orayı kirarsa yukarı demissiniz.

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

yok oluşturduğu yükselişin kanalının dibindeyiz burdan yükselmesi muhtemel yazıyor iyi oku :)

Yasoaltin için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yasoaltin ()

Kanal dibi 39 gösteriyor :)

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

kanal dibinden yükselir dedim onu kimse görmedi :)
@Yasoaltin

Nasuh8486 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yasoaltin ()

Herzamanki gibi açıklayıcı bir grafik emegine sağlık
kardeşim @Murat5635

0BeğenmedimŞikayet

Nasuh8486 ()

Hocam sahalara dönmüş ve nokta atışıyla kör olan gözlerimizi açmış teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

Dönence ()

Hocam sayfası yeni açtım olanı söyledim kolay gelsin...

1BeğenmedimŞikayet

Dönence ()

Hocam ilgine teşekür ederim haberim sert düşüşle oldu malesef binancenin keyfi uygulaması...

Haşim21 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Haşim21 ()

Via delist ediliyor hocam haberiniz olsun

0BeğenmedimŞikayet

Haşim21 ()

Hocam Via delist ediliyor bilginize

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Sanırım cevaplar düşmüyor
Teşekkür ettim hocam

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Sağol hocam teşekkürler
100 bine cizsem begeni yağardı

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Eyvallah hocam zaten senaryo en iyi senaryoyu piyasa yapıcılar yazar biz yanina yaklaşır isek iyi

0BeğenmedimŞikayet

Dönence ()

Saçma sapan hatalı gerçekleşmemiş hatta yanlış formasyon çizimlerine beğeniler gelirken böyle gerçek temiz sade anlaşılır grafiğe benden like senaryolarının bazılarına katılmasamda eline sağlık hocam...

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum