Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Çelik Hocam güzel anlaşılır yorumlama için teşekkür ederiz güzel grafik çalışması ve paylaşım için ise emek sahibine ayriyeten teşekkür ederiz @ASRN sağolunuz Hocam
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nobunaga ()Abi, biraz onyargili davranmis olabiliriz hakkinizda. Btc'nin ani dususu sok etkisi yapti uzerimizde. Eger sayfada ters cevaplar alirsaniz, sabirli olun bizimle.
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Teşekkür ederim
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Est özür dileyecek bir durum söz konusu değil Sizi tenzih ederek söylüyorum
Ne söylemek yada ne anlatmak istediğimizi anlamak yerine sadece eldeki mala göre beklenti içerisindeki yorumları görür ve değerlendirirsek gerçekleri göremeyiz
Nobunaga için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Hocam iki tarafa da olasılıkları anlatmış. Aşağıda kritik rakam 31.800. Oranın aşağısı uçurum demiş.
45.700'ün üzerinde tutunabilirse yükseliş 56 bine kadar devam eder demiş.
38 binin altına düşerse 31.800'e kadar destek yok, baş aşağı gidebilir demiş.
0BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Çelik hocaya sorarsan btc piyasadan kalkacak. Tarafsız olacağını düşünmüyorum
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()@celik2119 hocam grafiği yorumlar mısınız? Düşüş grafiği mi bu? Ne anlatılmış?
0BeğenmedimŞikayet
Nobunaga ()Ozur dilerim, iyice incelemeden acele konustum.
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Ben BTC bin başına gelecek bütün ihtimalleri gösterdim ama siz okuyamıyorsanız sanırım bu grafikte düşecek mi diyor
Nobunaga için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Önder8080 ()Hahah cok iyiydi devrem:)) anlaşıldı
SARISEVMEZ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nobunaga ()Bu sizin bakis aciniz, yanilmis olmanizi diliyorum. Btc nin basina gelebilecek ihtimallerden sadece birisi bu. Umarim cok haksiz cikarsiniz
0BeğenmedimŞikayet
SARISEVMEZ ()dayi kirmizi düşen kanala girmesin seke seke biseler yapariz alti bizi wcye goturur diyim anla :)
Önder8080 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Önder8080 ()Hocam bizide aydinlatirmisiniz grafikte ne anlatiyor
SARISEVMEZ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SARISEVMEZ ()anlasildi pinpon topu benim :)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()@SARISEVMEZ @Nobunaga büyük resim
1BeğenmedimŞikayet
aspar ()Aynen hocam çizgiler ve para nereye tarafa bizde o tarafa :) çok tşkler
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Hiç bir enstrümana bağlanmadan
nereden ne kazanırızın peşinde olmak en doğrusu
aspar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Bu tarftayom hocam btc sayfasına takılıyprum artık :)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Sağolun eksik olmayın hocam sizi göremiyorum eskisi kadar
aspar için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
aspar ()Eline sağlık hocam