Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (7)
0BeğenmedimŞikayet
İscoin ()Hocam merhaba bu yıl içinde 2000 dolarları görebilirsiniz böyle bir beklentiniz var mı saygılar
shaokahn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BYİSOT ()Hocam varlık alımlarını 2022 ortasında sonlandıracaklarını söylüyorlar bu yıl varlık alımları azaltılmaya başlanacak şeklinde fed üyelerinin açıklamaları var
0BeğenmedimŞikayet
Aziz7117 ()Ewet yanlış görmüşüm özür! Saygilar
shaokahn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Hayır onu kastetmiyorum. Ancak kademeli alım- satım yapmayan arkadaşlar veya kısa süreli yüksek kar amacıyla alım- satım yapanlar terste kaldıklarında ciddi strese giriyor. O arkadaşlar için bir uyarı yapmak istedim sadece. Herkes düşüşleri kaldıramıyor veya planlı ilerlemiyor. Gram olarak altına gelecek olursak tarihte düşüşler hep alım fırsatı olmuş şu ana kadar. Ve bahsettiğimiz süre yaklaşık 20 yıllık bir süreç. Şu anki durumun farklı olacağına dair elimizde bir veri var mı ? Bence yok. Yine de takdir sizin. Selamlar.
Sıla111 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Bir yanlışınız var. Günlük çıkış olarak 982K çıkış yazmışımdır. Milyon ve Bin için M ve K yı kullanıyorum. Belki gözünüzden kaçmıştır. Selamlar.
Aziz7117 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sıla111 ()Hocam altın için bekleme zarardakilerin bekleme süresi articakmi kanatindesiniz bu notunuz onu belirtiyo510sevyelerine gelmesi uzun sürecek mis gibi aciklamaniz
0BeğenmedimŞikayet
Aziz7117 ()Üstadım iyi akşamlar biraz önce baktım da sizin tam iki ay önceki böyle bir paylasiminizda toplam değer olarak ons 982 m ons kaldığını o zamanda kusur bir cikis olduğunu yazdiniz sonuçta bugünkü paylasiminizdan da anlaşılacağı üzere toplam ons 100.27 m geriledi yani 1 milyar onstan kala kala 100.27 ons mü kaldı? Bu onslar nereye gidiyor?