Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0524 17:06:56
EUR 36.4249 17:06:56
USD 34.5859 17:06:56
ALTIN ONS $2673.2150 17:06:56

Grafiği gönderen: shaokahn

⭐⭐shaokahn ()
Ons

Altın ETF'lerinden gerçekleşen çıkışlar yıl bazında %7'ye ulaşmış durumda. Son günlerde çıkış benzer seviyelerde devam ediyor. Son olarak 288k onsluk bir çıkış gerçekleşti ve toplam büyüklük 100.27m ons seviyesine geriledi. Psikolojik olarak 100m seviyesi önemli. Kırılmamasını isteriz. Öte yandan bugün FED'in 2022 ortasında varlık alım programlarını azaltmaya başlayacakları belirtildi. Ben daha erken bir tapirin açıklaması gelmesini bekliyordum ancak bence bu bile artık daha fazla bedava para olmayacağının anlaşılması açısından önemli. Yine de içinde bulunduğumuz trend bir süre devam edecektir nitekim 2013 sonrası faiz artışlarının tam olarak fiyatlanması nerdeyse 2 yılı buldu. Şimdilik düşük faiz ve getiri oranlarının değerli metalleri desteklemesini bekleriz. Bu bağlamda 1750 bölgesi yukarı trendin devamı açısından önemli. Ancak bu volatiliteden psikolojik olarak olumsuz etkilenenler varsa yükselişlerde kademeli çıkış yapmalarını tavsiye ederim. Aynı şekilde alım düşünenlerin de all in değil 4-5 kademeye bölerek planlı hareket etmeleri elzem. Aksi halde ciddi mağduriyetler oluşabiliyor. Ben daha önce de belirttiğim üzere alımları 1700'de tamamladım ve şimdilik yeni bir alımda bulunmadım, bekleneye devam edeceğim. Herkesin kendi takdiri. İyi haftalar dilerim.

Yorumlar (7)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

İscoin ()

Hocam merhaba bu yıl içinde 2000 dolarları görebilirsiniz böyle bir beklentiniz var mı saygılar

shaokahn için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BYİSOT ()

Hocam varlık alımlarını 2022 ortasında sonlandıracaklarını söylüyorlar bu yıl varlık alımları azaltılmaya başlanacak şeklinde fed üyelerinin açıklamaları var

0BeğenmedimŞikayet

Aziz7117 ()

Ewet yanlış görmüşüm özür! Saygilar

shaokahn için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

shaokahn ()

Hayır onu kastetmiyorum. Ancak kademeli alım- satım yapmayan arkadaşlar veya kısa süreli yüksek kar amacıyla alım- satım yapanlar terste kaldıklarında ciddi strese giriyor. O arkadaşlar için bir uyarı yapmak istedim sadece. Herkes düşüşleri kaldıramıyor veya planlı ilerlemiyor. Gram olarak altına gelecek olursak tarihte düşüşler hep alım fırsatı olmuş şu ana kadar. Ve bahsettiğimiz süre yaklaşık 20 yıllık bir süreç. Şu anki durumun farklı olacağına dair elimizde bir veri var mı ? Bence yok. Yine de takdir sizin. Selamlar.

Sıla111 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

shaokahn ()

Bir yanlışınız var. Günlük çıkış olarak 982K çıkış yazmışımdır. Milyon ve Bin için M ve K yı kullanıyorum. Belki gözünüzden kaçmıştır. Selamlar.

Aziz7117 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Sıla111 ()

Hocam altın için bekleme zarardakilerin bekleme süresi articakmi kanatindesiniz bu notunuz onu belirtiyo510sevyelerine gelmesi uzun sürecek mis gibi aciklamaniz

0BeğenmedimŞikayet

Aziz7117 ()

Üstadım iyi akşamlar biraz önce baktım da sizin tam iki ay önceki böyle bir paylasiminizda toplam değer olarak ons 982 m ons kaldığını o zamanda kusur bir cikis olduğunu yazdiniz sonuçta bugünkü paylasiminizdan da anlaşılacağı üzere toplam ons 100.27 m geriledi yani 1 milyar onstan kala kala 100.27 ons mü kaldı? Bu onslar nereye gidiyor?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum