Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 07:28:34
EUR 35.9598 07:28:34
USD 34.5492 07:28:34
ALTIN ONS $2717.4500 07:28:34

Konu: BTC Güncel Grafik & Korku ve Açgözlülük Endeksi

btc 'nin haftasonu ve C.tesi günü en yüksek 48.190$ seviyesini gördükten sonra aşağı yönlü düzeltmesiyle birlikte 45500.27$'a kadar aşağı bir salinimla ve yüksek bir dip oluşumu ve bu seviyeden destek alarak bugün 48075.22$'a kadar ivmesini yükselttiği görünüyor.. BTC hafta kapanışını ise güncel (200 günlük MA 45.480$) ve (haftalık MA20 42.850$) civarı gibi seviyelerinin üstünde kapatarak güven tazelemek ve Nisan ayındaki 64895.22$'a doğru adım adım bu her 2 seviyelerin üstünde kaldığı ve tutunduğu takdirde yoluna ara ara düzeltmelerle gitmesi beklenebilir.. BTC şimdilik 48.000$'in üstünde akümüle olması ve C.tesi günü gördüğü 48.190$'in üstünde adım adım 50.000$ hedef hedefine gitmesi şeklinde beklenebilir..

BTC'nin saatlik grafik akışında ise görüldüğü gibi 20-50-100-200 SMA gibi tüm HO'larin üstünde ve pozitif görünümde olduğudur.. Ayriyeten BTC dominanstaki düşüşün altkoinlere para akışının devam ettiğide bir gerçektir.. BTC yeniden tekrarlamak gerekirse ne kadar akümüle, yatay, konsolide olursa altkoinlere nefes aldırması ve yukarı yönde hareketliliğin devamı sözkonusudur.. C.tesi ve bugün 48.190$-48075.22'i test ederek 50.000$ öncesinde bu 2 seviyenin oldukça güçlü direnç olduğu görünüyor ve BTC birkaç kez daha bu civardaki banttan reddedilirse şayet, bir kez daha konsolidasyon sürecine girilebileceği de öngörülebilir..

47.000$'in Altın da kapanışlar yapması halinde % 0.5 FiB seviyesi kısacası ilk başta 50 SMA mavi çizgi HO'ya ve bunun daha altında ise yeniden 100 SMA turuncu çizgi olan HO'ya doğru ve adım adım bu seviyede de tutunamazsa şayet saatlik 200 SMA'nin ardından 200 günlük MA seviyesine doğru güç ve destek alması şeklinde beklenebilir.. Aşağı yönde geri çekilmeler alım fırsatı olabilir grafikteki FiB seviyeleri ve HO'lar şimdilik takip edilebilir ve günlük grafikteki uyumsuzluklar hala devam ediyor aşağı yönde yeniden desteklere doğru gitmesi sözkonusu olacaktır..

BTC son zamanlardaki yükselişi sebebiyle aşırı açgözlülük kripto varlık piyasasına geri dönmüş gibi.. Endeks 0'dan 100'e kadar her zaman puanlar verip hesaplar.. (0 aşırı korku).. (100 puan ise aşırı açgözlülüğü) gösterir.. BTC geçtiğimiz Mayıs'ta değer kaybetmeye başladığında endeks 10'un altına bile gerilemiş ve aşırı korku yaşandığı ortaya çıkmıştı.. BTC'nin yükselişi başladıktan sonra endeksin durumu da değişmeye başladı.. İlk etapta 50'nin üstüne çıkarak açgözlülük seviyesine gelen endeks, şimdi 72'nin üzerine çıkarak aşırı açgözlülüğü işaret ediyor.. BTC'nin 48.000$'a yakın seviyelerinde dolaşmaya başlamasının payıda mevcuttur..
Şimdilik bol kazançlar..

Yorumlar (4)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

alihoroz3344 ()

Ağzına sağlık hocam kimse kimseye zorla mal aldırmıyor arada böyle negatif insanlar çıkıyor kendileri hiç birşey bilmiyor bileni bir kez yanilani yakalıyor hayırlı geceler

CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)

4BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Rica ederim değerli kardeşim bir nebze olsun yol gösterici oluyorsak ne mutlu bize ve diğer yol gösteren diğer dostlara.. Ama biz araştırmayan hazıra konan insanlarız uyumsuzluklar devam ediyor düzeltme gelmeden uyardım ve 45.654$'a kadar şimdilik bir düzeltme yaptı 45.500$ önemli kırılırsa aşağı yönde riskler uzayabilir.. Şimdilik gün kapanişina odaklanmamiz gerekiyor..

Gariptir.. Nedense.. Ve..

Kendi hatalarını düzeltme cesareti olmayan insanlar, başkalarının hatalarını eleştirerek her zaman huzur bulmaya çalışırlar..

Hiç kimse için en mükemmel olmak zorunda değilsiniz.. Hayatınızdaki insanlar her zaman sizi olduğunuz gibi sevecek karakterde olmalıdır..

Bak ne güzel bir söz söylenmiş zamaninda, bazen kendimizi unutoyoruz ve kendimize gelmemiz gerektiğini de hatırlatayım..

İnsanların gizli şeylerini araştırmayın, kusurlarını görmeyin, düşmanlık ve haset etmeyin, birbirinizi kardeş gibi sevin, çekiştirmeyin.. Müslüman Müslümanın kardeşidir, ona zulmetmez, yardım eder.. Onu, kendinden aşağı görmez..

RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

RXZ5K2 ()

Hocam elinize sağlık teşekkürler güzel yararlı bilgiler için takipteyiz
nasipte ne varsa o gelir bi şekilde

1BeğenmedimŞikayet

Nasuh8486 ()

hocam vermiş olduğunuz bilgiler çok açıklayıcı olmuş teşekkürler bu hafta kapanışı önemli anladığım kadarıyla elimizdekileri çıkartmak için fırsat kollamak da yarar var

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum